ROĐENI POBEDNIK! Jelena se ozbiljno sprema za egzibicioni turnir! (FOTO)
Jelena Janković, Foto: Printscreen/Instagram/stefankovacevic85

uvek želi trijumf!

ROĐENI POBEDNIK! Jelena se ozbiljno sprema za egzibicioni turnir! (FOTO)

Nagradni fond je 100.000 evra

Objavljeno: 14:05h

Jelena Janković se za turnir penzionerki koji se igra u Luksemburgu od 20. do 23. oktobra sprema u Beogradu.

Jelena je poslednji takmičarski meč odigrala na US openu 2017. i više se nije vraćala "belom sportu" zbog mnogobrojnih povreda. Istina, zaigrala je na Adrija turu 2020. godine, kao i na turniru legendi na Vimbldonu početkom ovog leta, ali takmičarskom tenisu se nije vraćala.

Od tada, Jelena je rodila dete, ima ćerkicu Unu, pa se potpuno posvetila porodičnom životu. U javnosti je ima slabo, gotovo da se ne pojavljuje uopšte. Retko kada je u Beogradu, putuje po svetu, ali ovih dana je ponovo u glavnom gradu Srbije.

Jelena Janković
foto: Profimedia

Jankovićeva se na Akademiji Bogdan Obradović na Adi Ciganliji sprema za turnir penzionisanih igračica koji će se u Luksemburgu igrati od 20. do 23 oktobra. Pored Jelene na terenu će se naći i Kim Klajsters, Martina Hingis, Danijela Hantuhova, Agnješka Radvanska. Što se pravila tog turnira tiče, 20. i 21. oktobra su na programu četvrtfinalni mečevi, polufinala su 22, a poslednjeg dana je okršaj za prvo mesto. Nagradni fond je 100.000 evra, pobednici će pripasti 40.000, finalistkinji 20, dok će po 10.000 dobiti polufinalistkinje.

Jankovićeva nije želela da u Luksemburg ode bez treninga, jer kada je neko rođeni pobednik kao Džej Džej, onda želite u svakom meču - pa makar to bila i egzibicija - da pobedite.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.