KAKVE REČI ŠARAPOVE ZA ĐOKOVIĆA: Legendarna ruska teniserka veruje da će Novak osvojiti 30 do 40 Gren slem titula!
Novak Đoković i Marija Šarapova, Foto: Profimedia

svaka čast

KAKVE REČI ŠARAPOVE ZA ĐOKOVIĆA: Legendarna ruska teniserka veruje da će Novak osvojiti 30 do 40 Gren slem titula!

Marija Šarapova i Novak Đoković su iskreni prijatelji dugi niz godina

Objavljeno:

Bivša ruska teniserka Marija Šarapova smatra da je Novak Đoković najbolji teniser današnjice.

Žena koja je osvajala sve grend slem turnire, od toga Rolan Garos dva puta, veruje da popularni Nole još nije rekao poslednju reč u svetu tenisa.

- Novak je najveći teniser svih vremena. Volela bih da u budućnosti osvoji još mnogo grend slemova... 30, 40!? Samo je nebo njegova granica. Mislim, u slučaju Đokovića, sve je moguće - rekla je Šarapova gostujući u jednoj emisiji, a preneo portal "We Love Tennis".

Novak Đoković osvojio je do sada 21 grends slem titulu. Srbin drži i rekord po najdužem zadržavanju na vrhu ATP liste, ukupno 373 nedelje.

Marija Šarapova i Novak Đoković su iskreni prijatelji dugi niz godina. Ljubiteljima tenisa bilo je posebno zanimljivo, kada se Ruskinja takmičila, da se njih dvoje druže na turnirima, čak i igraju fudbal i druge sportove.

Novak je uživao da imitira Mariju, da oponaša njene pokrete, stenjanje, čak je jednom prilikom nabavio periku i servirao kao ona. Sve to je veoma zabavljalo Šarapovu, koja mu nikada nije zamerila što se šalio i zabavljao na njen račun.

Marija Šarapova porodila se polovinom jula, kada je na svet donela sina Teodora. Nešto ranije, udala se za britanskog biznismena Aleksandera Džajlksa, sa kojim se zabavljala od 2018. godine.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.