NADAL OTVORIO DUŠU: "Imao sam tešku nedelju, ne spavam, pod stresom sam... Situacija kod kuće NIJE DOBRA!"
Ne pričaj mi više: Rodžer Federer i Rafael Nadal, Foto: EPA/Andy Rain

nije mu lako

NADAL OTVORIO DUŠU: "Imao sam tešku nedelju, ne spavam, pod stresom sam... Situacija kod kuće NIJE DOBRA!"

Nadal vidno nije bio na maksimalnom nivou na Ju-Es openu, a sada je otkrio da uzrok nije iscrpljenost zbog napornih mečeva tokom sezone (i godine) već situacija na privatnom planu

Objavljeno:

Rafael Nadal se povukao sa daljeg takmičenja Lejver kup i u "Timu Evropa" ga je zamenio Kameron Nori koji je tesno izgubio od Tejlora Frica pa je rezultat opet nerešen - 4:4.

Nadal vidno nije bio na maksimalnom nivou u Njujorku, na Ju-Es openu, a sada je otkrio da uzrok nije iscrpljenost zbog napornih mečeva tokom sezone (i godine) već situacija na privatnom planu.

U junu je sve njegove obožavaoce obradovala vest da je njegova supruga Marija Franćiska Pereljo (koju zovu Meri, a ne Ćiska) trudna, ali je bilo problema, pa je razumljivo da Rafa nije u mogućnosti da se mirne glave baci na treninge i mečeve.

1 / 5 Foto: Profimedia

- Ne osećam se dobro, neću igrati dalje u Lejver kupu. Imao sam tešku nedelju, malo sam spavao, pod stresom sam. Situacija kod kuće je malo komplikovanija nego inače. Suočio sam se sa drugačijom vrstom pritiska. Srećom, sve je u redu, mirno je i zbog toga sam mogao da dođem u London. Bilo mi je važno da budem i ovde - poručio je Nadal posle emotivnog poslednjeg meča u karijeri Rodžera Federera u kome mu je bio dubl partner.

Rafael Nadal, Rodžer Federer, Novak Đoković, Kameron Nori, Mateo Beretini
foto: EPA/Andy Rain

Zatim su ga novinari direktno pitali o kraju karijere.

- Ne znam, nisam došao do tog momenta još uvek. Bio sam blizu toga ranije ove godine, neću da vas lažem. Tokom Rolan Garosa mislio sam da bi to mogao da mi bude poslednji turnir, to je jednostavno realnost. Posle toga sam imao dve rupture na stomaku, prvo na Vimbldonu, pa u Njujorku. Dosta nesrećnih okolnosti, uz stvari u privatnom životu. Zaista ne želim o tome da razmišljam sada. Želim da se stvari vrate u normalu, da budem zdrav i naravno da u privatnom životu sve bude kako treba. Hoću mir u na obe strane - zaključio je Nadal koji se odmah vratio kući iz Londona kako bi bio sa suprugom.

OVO JE MERI NADAL SA KOJOM RAFA ČEKA PRVO DETE: Nema je na društvenim mrežama, a 2 stvari deli sa Jelenom Đoković!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.