NOVAK ĐOKOVIĆ DOBIO NEUGODNO PITANJE! Pa, zar je moralo ovako?
Novak Đoković, Foto: EPA/Andy Rain

imao je spreman odgovor

NOVAK ĐOKOVIĆ DOBIO NEUGODNO PITANJE! Pa, zar je moralo ovako?

Novinari nisu fokusirali samo na penziju Rodžera Federera

Objavljeno: 17:38h

Srpski teniser Novak Đoković učestvuje na nikad spektakularnijem Lejver kupu, gde će njegov veliki rival, Rodžer Federer reći "zbogom" tenisu.

Međutim, iako se radi o egzibicionom turniru gde će poslednji put igrati "velika četvorka", Novaka nisu mogla da zaobiđu pitanja o vakcinaciji i zabrani učešća na nekim turnirima.

Đoković je zbog odluke da ne želi da se vakciniše morao da propusti US Open, nije mogao da uđe u SAD kao nevakcinisani stranac. Ipak, kada je dobio pitanje koje je svakako očekivao, odgovorio je šmekerski i potvrdio da stoji iza svojih stavova.

Novak Đoković, Rodžer Federer, Endi Mari, Bjern Borg, Lejver kup 2022
foto: Printscree/Twitter/Eurosport

- Ne žalim ni zbog čega sto nisam igrao, tužan sam što nisam igrao, to je odluka koju sam doneo i prihvatio sam to. Čestitam Alkarazu što je osvojio US Open, pobedio je tri meča u pet setova, neverovatno je šta je postigao, već je grend slem šampion. Ne možemo da pričamo o njemu kao budućnosti jer je sadašnjost. Nikada nisam imao duže pauze između turnira, ali tako je kako je. Igraću većinu turnira u zatvorenom do kraja sezone - rekao je Đoković i tako najavio da bi trebalo da ga očekujemo i na mastersu u Parizu, ali i na Završnom mastersu u Torinu.

Upitali su Đokovića i šta misli o ideji da možda upravo Mari i on zaigraju u dublu koji će se održati u subotu uveče.

Novak Đoković, Endi Mari
foto: Printscree/Twitter/Eurosport

- Verovatno sam najgori dubl igrač u timu (smeh), ali ako dobijemo šansu da igramo hteo bih da pobedimo - rekao je Đoković, a nadovezao se i Mari.

- Pričali smo o različitim kombinacijama u sredu uveče, o tome će odlučiti kapiten, ali ima mnogo odličnih opcija. Novak i ja bismo bili odlični, ali ko god da izađe će biti super. Uvek je zabavno igrati sa Novakom kao 2006. godine, pričali smo o tome - rekao je Mari.

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.