ŠOK! Kraljica Elizabeta zabila nož u leđa Novaku Đokoviću! Srđan se borio kao lav, ONA JE SVE IGNORISALA!
Kraljica Elizabeta kao da je gajila animozitet prema najboljem teniseru sveta, Foto: Profimedia

kada mu je najteže bilo!

ŠOK! Kraljica Elizabeta zabila nož u leđa Novaku Đokoviću! Srđan se borio kao lav, ONA JE SVE IGNORISALA!

"Novakov otac je nastavio da poziva kraljicu"

Objavljeno:

Britanski mediji objavili su priču koju javnost nije imala prilike da sazna dosad, a tiče se molbe porodice Đoković dok je Novak boravio u Australiji ranije tokom godine i kraljice Elizabete II koja je sve to ignorisala.

– Kraljica Elizabeta Druga ignorisala je molbu oca Novaka Đokovića da se uključi i pomogne Srbinu da igra na Australijan openu uprkos njegovom vakcinalnom statusu ranije ove godine. Poznato je da je Njeno Veličanstvo veliki obožavatelj sporta, posebno konjičkog. Međutim, nikada se nije činilo da je bila odani sledbenik tenisa, a pojavila se na Vimbldonu samo u nekoliko navrata tokom svoje 70-godišnje vladavine -piše britanski Ekspres posle njene smrti.

JELENA ĐOKOVIĆ UHVAĆENA SA OVIM LIKOM: A onda se pojavio SRĐAN ĐOKOVIĆ, izašlo na VIDELO! (FOTO)

U nastavku teksta spomenut je i Novakov otac Srđan.

– Novakov otac je nastavio da poziva kraljicu, kao lidera Komonvelta, da zaštiti Đokovićeva prava dajući mu posebnu dozvolu da igra uprkos tome što nije ispunio uslove za ulazak u Australiju – piše ovaj portal i nastavlja:

Srđan Đoković
foto: Uroš Arsić

– Pozivam Kraljicu Britanije, Elizabetu, lidera Komonvelta da interveniše i zaštiti ljudska prava moga sina Novaka Đokovica i zaustavi političku prosekuciju koja se nad njim sprovodi od kako je došao u Australiju. Apelujem na Kraljicu Britanije Elizabetu da se umeša i da zaustavi torturu koja se sprovodi nad višestrukim šampionom Vimbldona, odlikovanim od strane Princa Vilijama za dostignuća u filantropiji. Pozivam Kraljicu Britanije Elizabetu da spreči podrivanje ugleda Komonvelta koju vlada Austraije vrši politčkim progonom i torturom najboljeg tenisera i slobodnog građanina sveta – navodi se u delu pisma.

Ipak, kraljica taj zahtev nije razmatrala, odnosno ignorisala ga je, pa je Novak preživljavao pravi “pakao” u Australiji ranije tokom godine.

Srđan Đoković pred Vimbldon POSLAO PORUKU FANOVIMA NJEGOVOG SINA: Svako ko je uz Novaka neka uradi ovo! (FOTO)

Podsetimo i da je Velika Britanija želela da privoli Novaka da igra pod njenom zastavom kad je bio igrač u proboju, ali do toga nije došlo, pa je Đoković ostao veran Srbiji.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.