Doživeo je poniženje, agoniju i košmar: GLEDAJUĆI ŠIRU SLIKU NOVAK ODNOSI POBEDU! NASTUPA na AO 2023. godine!
Novak Đoković, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

australijan open

Doživeo je poniženje, agoniju i košmar: GLEDAJUĆI ŠIRU SLIKU NOVAK ODNOSI POBEDU! NASTUPA na AO 2023. godine!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković učestvovaće na Australijan openu naredne godine, javlja kolumbijski novinar Luis Alfredo Alvarez.

Objavljeno:

Godina 2022. je košmarno počela za Novaka Đokovića. Etiketiran je od strane australijske vlasti, tretiran kao kriminalac i nakon toga su i neke druge zemlje i drugi turniri "prognali" jednog od najvećih svetskih sportista ikada zbog svog izbora. Aktuelni US open je jedan od njih.

Ali, naredna godina mogla bi da bude potpuno drugačija i kalendarski sadržajnija za Đokovića. Naime, prema rečima novinara Luisa Alfreda Alvareza, Đoković će igrati na Australijan openu 2023. godine i to nakon što mu je to priznao prvi čovek Teniske asocijacije Australije, dobro poznati Krejg Tajli.

"Juče sam direktno od Krejga Tajlija čuo da će Novak Đoković sigurno igrati na Australijan openu 2023", naveo je Alvarez.

To znači da će Novaku biti ukinuta trogodišnja zabrana izdavanja vize koju je Vlada Australije izrekla uz napomenu da ona može biti poništena u "određenim okolnostima".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.