OVA KOMPANIJA JE KRIVA! Zbog milijarderskog sponzora Novak ne igra US Open! (FOTO)
Jedan od najboljih tenisera svih vremena: Novak Đoković, Foto: Profimedia

DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO!

OVA KOMPANIJA JE KRIVA! Zbog milijarderskog sponzora Novak ne igra US Open! (FOTO)

Hrabra novinarka je iznela detalj koji je interesantan

Objavljeno:

Novaku Đokoviću je zabranjeno je da uđe u Sjedinjene Američke države iako je Centar za prevenciju i kontrolu bolesti promenio svoja pravila

Najbolji srpski teniser definitivno neće učestvovati na ovogodišnjem izdanju Ju-es opena, što je nedavno i sam potvrdio.

RAFAEL NADAL BESTIDNO KOMENTARISAO ĐOKOVIĆA: "Sport je veći od svakog igrača, TENIS IDE DALJE!"

Srbinu je zabranjeno je da uđe u Sjedinjene Američke države iako je Centar za prevenciju i kontrolu bolesti promenio svoja pravila. Međutim, zakoni koji se tiču putovanja ostali su nepromenjeni te nevakcinisani stranci ne mogu ući u državu.

- Nažalost neću moći da putujem u Njujork na Ju-es open. Hvala navijačima na porukama ljubavi i podrške. Srećno svim igračima. Nastavljam da čuvam formu i optimizam i radujem se novim takmičenjima. Vidimo se uskoro - napisao je Đoković na svom Tviter profilu.

Juče je svoje viđenje cele situacije dao i Novakov veliki rival Rafael Nadal, a sada se oglasila i britanska novinarka Sofi Korkoran, koja je objavila sliku koja je u poslednjih par dana postala viralna na društvenim mrežama.

- Oh, pitam se zašto nisu hteli da Đoković igra... Ne mogu nikakvo da smislim zašto - napisala je ona uz fotografiju koja pokazuje sponzore turnira.

Kako se na slici može videti, jedan od glavnih sponzora turnira je farmaceutska kompanija "Moderna", jedna od svetskih giganata koja je napravila vakcinu protiv koronavirusa.

Jasno je da je britanska novinarka aludirala na to da je Novaku zabranjeno učešće na turniru upravo zbog sponzora.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.