PREKIPELO MU: To je veliko SRA*E!
Novak Đoković, Foto: Profimedia

jasno izneo stav

PREKIPELO MU: To je veliko SRA*E!

Legenda stala na stranu Novaka Đokovića

Objavljeno: 14:47h

Čuveni američki teniser Džon Mekinro još jednom je rekao šta misli o tome što Novaku Đokoviću nije dozvoljeno da igra na US Openu.

Đoković zasad nema pravo nastupa na posdnjem Grend slemu u sezoni jer ne može da uđe u Sjedinjene Američke Države zbog toga što je nevakcinisani stranac.

Mnogima to nema nikakvog smisla, pogotovo nakon što je Centar za kontrolu zaraze (CDC) nedavno promenio pravila i unutar zemlje potpuno izjednačio vakcinisane i nevakcinisane.

Mekinro i Đoković
Mekinro i Đokovićfoto: EPA/Lukas Coch

- Pre svega, mislim da je sve to sra**e. Mislim da bi trebalo da mu bude dozvoljeno da igra. To je moje lično mišljenje, a ja sam vakcinisan, primio sam i buster dozu. Te stvari zavise od osobe do osobe. Da sam on, a nisam on – on je osvojio mnogo više slemova nego ja jer je pronašao pravi način u sebi da to i ostvari, što malo ko može u bilo kom sportu da kaže za sebe da je pronašao - rekao je Mekinro i dodao:

Džon Mekinro
Džon Mekinrofoto: EPA/SALVATORE DI NOLFI

- On se drži svojih stavova i apsolutno ima pravo da sam donosi ovakve odluke. On je jedan od najvećih sportista. Veoma pažljivo bira sve što unosi u svoje telo, tako da je frustrirajuće da u ovom trenutku – tokom kojeg svi sedimo zajedno, zabavljamo se – a da njemu nije dozvoljen ulazak u zemlju jer nije vakcinisan. To stvarno nema smisla, ali to su pravila koja su trenutno na snazi vlade. Nisam saglasan sa njima, ali... Trenutno, to je život.

US Open počinje 29. avgusta, a srpski teniser brani finale i 1.200 ATP bodova.

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.