JELENA ĐOKOVIĆ BRANI NOVAKA KAO LAVICA! Gori Tviter, kako ih je samo SPUSTILA! (FOTO)
Jelena Đoković, Foto: Profimedia

žestoka rasprava

JELENA ĐOKOVIĆ BRANI NOVAKA KAO LAVICA! Gori Tviter, kako ih je samo SPUSTILA! (FOTO)

Novakova supruga ne odustaje, nastavila raspravu na Tviteru

Objavljeno: 10:55h

Supruga najboljeg srpskog tenisera Jelena Đoković je nastavila je sukob na Tviteru, na kom raspravu vodi sa magazinom "Reket".

Jelena je konačno rešila da se suprotstavi medijskom teroru koji je usmeren na jednog on najboljig tenisera ikada.

Početak rasprave bio je, kada je na zvaničnom Tviter nalogu objavljeno pitanje vezano za Đokovićev odustanak od turnira u Montrealu uz vest sa "Asošiejted presa": "Ne znamo zbog čega se ovaj tip prijavljuje za turnire, nadajući se da će pravila zbog njega biti promenjena". Đokovićeva supruga je ubrzo odgovorila na to.

- Da li je ovo pravi, međunarodni teniski magazin? Vau", napisala je uz tagovane ATP Tur i Nikolu Arzanija, inače čoveka zaduženog za odnose sa javnošću ispred ATP-a.

Jelena i Novak Đoković
Jelena i Novak Đokovićfoto: Profimedia

Od strane portala čiji je glavni i odgovorni urednik Ben Rotenberg, poznat kao kritičar Đokovića, usledio je brzo odgovor: - Ćao, Jelena! Voleli bismo da vidimo tvog muža kako igra u Njujorku, kao i čitav teniski svet. Nadamo se da će odlučiti da prati pravila - naveli su u odgovoru, što je izazvalo burnu reakciju Đokovićke: - Zdravo! Bazirano na pravilima tenisa i rangu - Novakova prijava za ovaj turnir je bila automatska. Tako da, koja je logika iza vašeg tvita - odgovorila je Jelena. Raspravu su zatim nastavili novinari, koji su pozvali Jelenu da "ubedi Novaka da pokaže stav": - Trenutno, Đoković je automatski prijavljen za Sinsinati i US Open - da li će se povući sada pošto zna da ne ispunjava pravila ili će opet čekati poslednji čas kao za Montreal? Ili možda tek kada bude obavljen žreb, kao u Indijan Velsu? Ne pokušavamo da ti pokvarimo petak veče, ali kada si već pitala, bilo bi sjajno da ga ubediš da pokaže stav i odustane od tih turnira kako čitav svet ne bi pričao o njemu i tome što se nije vakcinisao u narednim nedeljama", napisali su američkog magazina u poruci Jeleni Đoković i ponovo nisu dugo čekali na odgovor.

Jelena je napisala da je Đoković "najvažniji stav" da bude teniski šampion i potom je dodala: - Pošto ste vi teniski magazin - možda da se fokusirate na tenis u narednim nedeljama? Zauzmite stav, budite ono što treba da budete. Teniski magazin koji piše o tenisu - poručila je Jelena.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.