Ogromna svota novca u priči: ĐOKOVIĆI KUPUJU STAN U CRNOJ GORI! Ovako postupaju prema ljudima koje sreću!
Novak Đoković, Foto: Printscreen/instagram/jugoslavkaric

Herceg Novi

Ogromna svota novca u priči: ĐOKOVIĆI KUPUJU STAN U CRNOJ GORI! Ovako postupaju prema ljudima koje sreću!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković kupio je za astronomskih 10.000.000 evra luksuzni apartman u naselju Portonovi, koji se nalazi u blizini Herceg Novog.

Objavljeno:

Vlasnik 21 grend slema često boravi u Herceg Novom i Boki Kotorskoj, jer ne krije da je opčinjen tim krajem.

Portonovi Đokovićima očigledno prija, a Nole se oseća kao domaći, pa je rešio da kupi nekretninu u ovom raskošnom rizortu, kako bi uživao sa porodicom kad god poželi.

JELENA ĐOKOVIĆ PIJE OVAJ NAPITAK SVAKO JUTRO: To je tajna njene dobre linije, a sada je izašao I RECEPT ZA NJEGA

- Đokovići vole da posećuju Crnu Goru i česti su gosti ovde. Iako već imaju nekretninu u Porto Montenegru, odlučili su da kupe luksuzni apartman u novom naselju Portonovi koje se nalazi nadomak Herceg Novog - otkriva izvor "Alo".

1 / 12 Foto: EPA/Tolga Akmen

- U pitanju je luksuzno naselje koje je izgrađeno na prostoru nekadašnje vojne kasarne u Kumboru. Kompleks je rađen po svetskim standardima, te je broj stanova, vila i apartmana za prodaju bio ograničen. Shodno standardima po kojima je rizort izrađen, cene kvadrata su paprene, a nekretnine se kreću od tri do 10 miliona evra - kaže izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Okruženje je oduševilo Đokovića, pa nije razmišljao o kupovini.

- Rezidencijalni deo podeljen je u tri dela u kojima su objekti rađeni različitim stilovima. Rizort nudi mnoštvo pogodnosti kako za samce tako i za porodice, te u okviru kompleksa postoje dve privatne plaže, restorani, bazeni, kao i stara crkva - dodaje isti izvor.

LEGENDARNI BAHRAMI IZNEO INTERESANTAN DETALJ: "Razgovarao sam sa Bekerom i onda je naišao Novak!"

Nole i Jelena su izuzetno srdačni, opušteni i pristupačni.

- Oni su divan, skladan bračni par. Iako su tu na odmoru, Noletu ljudi stalno prilaze da se fotografišu i upoznaju s njim, a on uvek zastane i ljubazno popriča sa svakim. Uopšte nije umišljen, igra se s decom, a i njegova supruga Jelena je jako pristupačna žena - zaključio je pomenuti izvor.

Espreso/Alo


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.