ŠTA SE DEŠAVA? Đere za manje od pola sata uzeo set a onda je usledila BRUTALNA STVAR
Laslo Đere nije uspeo da bude fokusiran ceo meč, Foto: EPA/Anthony Anex

sve je naizgled bilo u koristi srpskog tenisera

ŠTA SE DEŠAVA? Đere za manje od pola sata uzeo set a onda je usledila BRUTALNA STVAR

U odlučujućoj borbi uloge su se promenile

Objavljeno:

Srpski teniser Laslo Đere pokazao je dva totalno različita lica na startu turnira u Hamburgu pošto je nakon preokreta poražen od strane Borne Ćorića - 1:6, 7:6(4). 6:3.

Meč je trajao dva i po sata, a prelomni momenat desio u taj-brejku drugog seta kada je Laci uspeo da vrati drugi mini brejk, dođe do 3:4, ali je potom usledio još jedan izgubljeni servis za 3:5 i hod Borne ka pobedi.

ĐERE POKAZAO SVOJU KLASU! Plasirao se u četvrtfinale, MOTIVACIJA JE OGROMAN NAGRADNI FOND!

Prvi set je bio fantastičan za Đerea. Nije se suočio niti sa jednom brejk loptom, napravio je tri brejka i činilo se u tom momentu da nešto drastično mora da se desi da bi ga sprečilo da ode u drugo kolo.

Stigao je srpski igrač i do 4:2 u drugom setu, ali je odmah pretrpeo ribrejk i Borna se vratio na 4:4, a kasnije i poravnao u setovima.

Laslo Đere, Serbia Open, Tenis
foto: Starsport

U odlučujućoj borbi uloge su se promenile, pa je Đere stvorio samo jednu priliku da oduzme servis protivniku, dok je Ćorić iskoristio svoje šanse i otišao dalje.

Hrvat će se za četvrtfinale takmičenja boriti protiv Talona Grikspora koji je bio bolji od Holgera Runea u dva teška seta.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.