VAPAJ KOJI ĆE OBIĆI SVET: Molim vas, ovo je suludo...
Novak Đoković, Foto: EPA/Jason Szenes

reči zbog koji će se mnogi zamisliti

VAPAJ KOJI ĆE OBIĆI SVET: Molim vas, ovo je suludo...

Srpski teniser ima ogromnu podršku od legende "belog sporta"

Objavljeno: 20:26h

Novak Đoković je ove godine, nakon deportacije iz Australije i poraza od Nadala u četvrtfinalu Rolan Garosa, uspeo da se vrati na pobedničko postolje na Vimbldonu, ali mu preti nova katastrofa.

Pao je na na ATP listi, a najverovatnije neće moći da zaigra na predstojećem US Openu.

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: Starsport/Nikola Gligić

Čuveni američki teniser Džon Mekinro govorio je još jednom pružio podršku Novaku Đokoviću.

Đoković je ove godine, nakon deportacije iz Australije i poraza od Nadala u četvrtfinalu Rolan Garosa, uspeo da se vrati na pobedničko postolje na Vimbldonu.

Mekinro ne opravdava sve Novakove odluke, ali mu se, pored svega, divi.

- Novak ne dobija poštovanje koje zaslužuje, ali on je gospodin. Nisam saglasan sa odlukom da se ne vakciniše, ali je poštujem. On je jedan od najspremnijih ljudi na svetu i obraća pažnju na sve što stavlja u svoje telo - izjavio je Mekinro i dodao:

Mekinro i Đoković
Mekinro i Đokovićfoto: EPA/Lukas Coch

- Šteta je što je došao u situaciju kada je sve otišlo dođavola za njega. Potpuni debakl. Do te mere da su ga bukvalno izbacili iz Australije. Mislim, je l' me to neko zeza? Način na koji se sve odvilo je bio strašan, pa ga poštujem još više jer je prešao preko svih tih stvari. On mora da je mentalno najčvršći igrač kojeg sam ikada video na teniskom terenu.

Iskusni Amerikanac je imao pohvalu i za Nadala, ali... - Nadal je igrač koji najviše ostavlja 'srce na terenu', ali je Đoković mentalno neverovatan. Neverovatno je to sa čime on sve uspeva da se izbori i da uprkos tome uspe na najvišem nivou - dodao je Mekinro.

Džon Mekinro
Džon Mekinrofoto: EPA/SALVATORE DI NOLFI

Novaku trenutno US open visi o koncu, s obzirom da je nevakcinisan a nevakcinisanim strancima je zabranjen ulaz u Ameriku. - Moramo to da sredimo. Đoković mora da igra na US openu. Molim vas, neka neko pronađe rešenje kako to može da se desi jer nam je ovde stvarno potreban ovaj neverovatni šampion - jasan je sedmostruki Grend slem šampion.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.