Oglasio se smenjeni selektor i otkrio da li Nole stoji iza njegovog otkaza! (FOTO)
Foto: Reuters

OTVORIO DUŠU

Oglasio se smenjeni selektor i otkrio da li Nole stoji iza njegovog otkaza! (FOTO)

Ja sam izgradio temelj celog uspeha, jer sam godinama u tenisu, a radio sam i sa njima, pre nego što sam postao selektor. Možda će i igrači nešto reći, nisam dobio nikakve kritike, ako oni smatraju da če sada biti bolje, ja se slažem da treba sve pokušati, između ostalog je istakao bivši selektor
Objavljeno:

Bogdan Obradović verovatno nije planirao da ode sa mesta selektora teniske reprezentacije Srbije, ali se to na njegovu žalost dogodilo u utorak.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Dok se ne pronađe novi vođa nacionalnog tima, ekipu će predvoditi Nenad Zimonjić, a kao što i sam kaže, igraće kada bude bilo potrebno.

Srđan Đoković doživeo saobraćajnu nesreću!

Obradović je osvojio "Salataru" 2010. godine, što mu je najveći uspeh u karijeri, a sada to želi da se dogodi i nekom novom, ko će predvoditi Srbiju u Dejvis kupu.

Čim je dobio funkciju, Nenad Zimonjić je sa javnošću podelio svoj veoma, veoma ambiciozan plan! (FOTO)

foto: Nebojša Mandić

- Nemam nikakav komentar sem da momcima poželim da uspešno nastave sa igrama u Dejvis kupu. Želim da čitav tim bude uspešniji od perioda u kom sam ja vodio reprezentaciju. Da probaju da prevaziđu te rezultate. Biću i dalje najveći navijač te ekipe. Mogu sa ponosom da se osvrnem na sve što smo postigli i uveren sam da će se jednog dana o uspesima naše reprezentacije u Dejvis kupu snimiti film kao što je "Montevideo", jer smo mi za Srbiju osvojili prvi Svetsko prvenstvo u nekom sportu - istakao je Obradović.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.