NOVAK JE MOGAO BILO GDE, ALI NJEGOVO SRCE JE ODABRALO: "Kriv" je!
Novak Đoković i Semir Osmanagić, Foto: Printscreen/Youtube/BosnianPyramidsTV

u opštem sivilu

NOVAK JE MOGAO BILO GDE, ALI NJEGOVO SRCE JE ODABRALO: "Kriv" je!

Velika je i poštovanja vrijedna stvar kada se pobjednik Vimbldona, odmah nakon osvajanja svoje 21. grend slam titule, pojavi u Visokom

Objavljeno:

Novak Đoković se odmara u Crnoj Gori posle odbrane titule na Vimbldonu, ali je pre toga a odmah posle dočeka u Beogradu, održao reč i prisustvovao egzibicionom turniru podno Bosanskih piramida, u organizaciji svog prijatelja, dr Semira Osmanagića.

Sve je prošlo perfektno u Visokom, Nole je dobio brojne poklone i ovacije i sam se odlično zabavio, a sada su ga organizatori još jednom pohvalili što je uveličao ovaj događaj.

1 / 6 Foto: Nikola Gligic/Starsport.rs ©

U opširnom tekstu pod naslovom 'Može i drugačije' na zvaničnoj stranici Semira Osmanagića na Fejsbuku ističe se kako je Đoković mogao da ode bilo gde, ali je izabrao baš njih.

"U predizbornom, političkom, ekonomskom i svakom drugom sivilu lijepe vijesti postale su rijetkost

Srbijanski teniser Novak Đoković postao je, na neki način, zaštitno lice "Arheološkog parka: Bosanska piramida Sunca", ali i promotor potencijala Visokog i turističke ponude BiH.

Prvi reket svijeta "kriv" je za još jedan prelijep događaj u dolini bosanskih piramida, ali i činjenicu da su njegovo prisustvo u parku "Ravne", inicijativa i podrška osnivanju regionalnog teniskog centra privukli pažnju cijelog regiona, pa i svijeta.

Semir Osmanagić
foto: Printscreen/Youtube/ BALKAN INFO - Zvanični kanal

Velika je i poštovanja vrijedna stvar kada se pobjednik Vimbldona, odmah nakon osvajanja svoje 21. grend slam titule, pojavi u Visokom. Najbolji teniser svijeta mogao je odabrati bilo koju destinaciju u svijetu, ali njegovo srce je, izgleda, pronašlo adresu na koju se uvijek rado vraća.

U predizbornom, političkom, ekonomskom i svakom drugom bosanskohercegovačkom, ali i regionalnom sivilu lijepe vijesti postale su rijetkost. Posebno o ljudima poput Osmanagića i Đokovića, ali i ostalih sportskih asova koji su se potrudili da nam barem ovih nekoliko dana bude drugačije od ostalih."

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.