MEKINRO UPUTIO MOLBU ORGANIZATORIMA JU ES OPENA: Ljudi, pustite Novaka da igra, ovo je suludo!
Mekinro i Đoković, Foto: EPA/Lukas Coch

upravu je

MEKINRO UPUTIO MOLBU ORGANIZATORIMA JU ES OPENA: Ljudi, pustite Novaka da igra, ovo je suludo!

Javljaju se na tviteru brojni sa istim mišljenjem, sportisti, glumci, novinari

Objavljeno:

Da li je moguće, kako sada stoji na papiru, da će sledeći grend slem na kojem će Novak Đoković zaigrati biti – Rolan Garos 2023?

Novaku za sada stoji zabrana da uđe u SAD zato što nije vakcinisan, kao i trogodišnja zabrana ulaska u Australiju. Ali, makar ova druga bi trebalo da padne, jer se i vlast u toj zemlji promenila.

A, sve su glasnije poruke posle današnjeg finala da bi trebalo Đokoviću dozvoliti da igra na US openu u avgustu. Iako po zakonu niko ko nije vakcinisan ne može da uđe u zemlju.

Novak Đoković
foto: Profimedia

Legendarni američki teniser Džon Mekinro, danas stručni konsultant u brojnim medijima, poručio je da bi Đokoviću trebalo dozvoliti da igra u Njujorku.

- Političari su počeli previše da se mešaju. To su uradili u Australiji. Pustite čoveka da dođe i da igra u Americi, mislim, stvarno ljudi. Ovo je suludo - poručio je Mek.

Javljaju se na tviteru brojni sa istim mišljenjem, sportisti, glumci, novinari... Da li će to pomoći Đokoviću da dobije zeleno svetlo za ulazak u Severnu Ameriku, teško je proceniti u ovom trenutku.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.