SKANDAL MAJSTOR OPTUŽIO NADALA DA SE FOLIRAO? ITALIJAN SE ONDA PRAVDAO: Ljudi, ne verujte svemu što pročitate! FOTO
Fabio Fonjini izneo je svoj stav!, Foto: AP

GAJI ANIMOZITET PREMA ŠPANCU

SKANDAL MAJSTOR OPTUŽIO NADALA DA SE FOLIRAO? ITALIJAN SE ONDA PRAVDAO: Ljudi, ne verujte svemu što pročitate! FOTO

"Četiri sata i dvadeset minuta, ma sigurno!"

Objavljeno: 14:58h

Italijanski teniser Fabio Fonjini jedan je od onih koji ne veruju da je Rafael Nadal bio povređen tokom četvrtfinalnog meča na Vimbldonu protiv Tejlora Frica!

Španac je na terenu proveo skoro četiri i po sata, u drugom setu je uzimao i medicinski tajm-aut, da bi potom uspeo da slavi u rovovskoj borbi sa Amerikancem.

Rafael Nadal
foto: EPA/ Kieran Galvin

A upravo je većina svetskih medija i potencirala to da je Nadal povređen dobio ovaj duel, što je očigledno zasmetalo Fonjiniju. Naime, Italijan je podvukao reč da je Rafa povređen i dodao:

- Četiri sata i dvadeset minuta, ma sigurno! Ljudi, molim vas, prestanite da verujete svemu što pročitate - jasna je bila poruka Fonjinija koju je ostavio na svom Instagram profilu.

- Dragi prijatelji novinari, želim da razjasnim u sledećim redovima da NIKADA nisam pomenuo u negativnom kontekstu šampiona kao što je Rafa. I nikada to sebi nisam mogao da priuštim!!!! Vreme je da prestanete da pišete i objavljujete sve što želite, i to, POGREŠNO. Rekao sam ono što sam imao. Takođe, želim Rafi i njegovom timu sreću u ovom finalu Vimbldona.

S druge strane, Nadal je posle meča priznao da su mu otac i sestra sugerisali da preda meč.

ANA IVANOVIĆ I RAFAEL NADAL? Bilo je tu više od tenisa...

- Pokušao sam, bilo mi je teško da se povučem usred meča, nije lako čak i kad imate tu ideju dugo vremena tokom meča. Sa druge strane uradio sam to nekoliko puta u karijeri, ali to ne volim da radim. Tako da sam pokušao da se potrudim da nastavim i to je to.

Nadal je uspeo da nastavi, dobio je Frica u taj-brejku petog seta, a u polufinalu će igrati protiv Nika Kirjosa. Drugi par čine Novak Đoković i Kameron Nori.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.