DA LI JE LJUBAV PUKLA? Novak Đoković otvorio dušu o odnosu sa Vajdom!
Đoković i Vajda, Foto: Starsport©

sada je sve jasno!

DA LI JE LJUBAV PUKLA? Novak Đoković otvorio dušu o odnosu sa Vajdom!

Srpski as otkrio u kakvim odnosima je sa bivšim trenerom

Objavljeno: 17:27h

Najbolji srpski teniser Novak Đoković je na ovogodišnjem Vimbldonu imao susret sa svojim bivšim trenerom Marjanom Vajdom.

Vajdi je ovo prvi Vimbldon na koji je došao od prekida saradnje sa Đokovićem, pošto sada trenira Slovaka Aleksa Molčana.

To što su raskinuli saradnju ne znači da su se udaljili jedan od drugog, naprotiv.

Vjada i Đoković
Vjada i Đokovićfoto: EPA/Andreu Dalmau

- Videli smo se pre nekoliko dana, i sedeli smo kao u dobra stara vremena, dok smo još sarađivali. Između nas se ništa nije promenilo na ličnom nivou – pozitivno, prisno, blisko. On je familija za mene, mnogo više od trenera, zbog svega što je uradio za mene i zbog svega što smo prošli kao tim. To je neizbrisivo iz pamćenja. Teško da naš odnos može da se poremeti – profesionalni odnos nije uticao na naš lični, i drago mi je što je tako ostalo- rekao je Đoković srpskim novinarima u Londonu.

Novak je analizirao i narednog rivala Miomira Kecmanovića, sa kojim se sastaje u petak u trećem kolu Vimbldona.

Trenutan rezultat je 2-0 za starijeg Srbina, nakon dva meča u Beogradu (6:1, 6:3 prošle i 4:6, 6:3, 6:3 ove godine).

Novak Đoković
foto: Profimedia

- Nismo igrali na travi, niti smo trenirali skupa. Drago mi je što će sigurno jedan srpski teniser biti u osmini finala. Miomir igra sve bolje i stasava kao igrač. On je dosta vremena proveo u SAD, pa mu je tvrda podloga omiljena, mislim da mu i šljaka odgovara zbog stila igre, ali pokazao je da može odlično da igra i na travi. Dopada mi se što se trudi da napreduje, da se diže na svakoj podlozi, da se prilagođava i da beleži pobede. Poznajemo se jako dobro, neka pobedi bolji - objasnio je treći teniser planete.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.