ANA IVANOVIĆ KONAČNO PROGOVORILA O ĐOKOVIĆU!
Novak Đoković i Ana Ivanović, Foto: Profimedia

IMALA JE ŠTA DA KAŽE!

ANA IVANOVIĆ KONAČNO PROGOVORILA O ĐOKOVIĆU!

Ana Ivanović je mimo svega, komentarisala i to koji joj je najupečatljiviji meč u njenoj karijeri

Objavljeno:

Ana Ivanović je dala zanimljiv intervju u kojem se osvrnula na trenerski posao, Novaka Đokovića, Vimbldon.

Nekadašnja sprska teniserka uživa u životu van tenisa. U braku je sa Bastijanom Švajnštajgerom, sa kojim ima dvoje dece i trude se da provode što više vremena zajedno. U poslednji par meseci oni sve više posećuju turnire, bili na Rolan Garosu, a sada pred treći grend slem u sezoni je dala zanimljivu izjavu.

MRŽNJA SE NIJE SKRIVALA! Majka Jelene Janković NE MOŽE DA ĆUTI O ANI IVANOVIĆ: Slomila je SRCE NJENOJ ĆERKI?!

– Ne vidim sebe kao trenera, ali želim da budem u tenisu, jer je to moj život. Bavila sam se ovim sportom od pete godine, uvek sam tu da podelim svoje iskustvo i da posavetujem nekoga, ali ne u ulozi trenera – istakla je Ana.

Dala je i svoju prognozu predstojećeg turnira gde je spomenula najboljeg srpskog tenisera što ne radi često.

– Novak i Rafa igraju veoma dobro. Rekla bih da Đoković uživa na travi više nego Nadal, uz to brani titulu. Uvek je uzbudljivo gledati njih dvojicu kako se takmiče za grend slem trofeje. Tu je još dosta igrača koji mogu da naprave iznenađenje, ali su njih dvojica igrači koji dobijaju još više samopouzdanja kako turnir odmiče i to je dodatna prepreka za one mlađe. Uz to se igra na tri dobijena seta – rekla je.

Ana Ivanović
foto: Profimedia

A onda se osvrnula na lepe momenate sa londonske trave.

– Jedna od najlepših uspomena na Vimbldonu je plasman u polufinale. Takođe, dobro pamtim jedan meč, igrala sam protiv Nađe Petrove i meč je prekidan čak sedam puta zbog kiše. Igrale smo od 11 do 19 časova. Uspele smo da završimo pre velikog nevremena, bilo je to unikatno i nezaboravno iskustvo – prisetila se nekadašnja srpska teniserka.

Na kraju je istakla kako joj nedostaje teren.

SLIKA ANE IVANOVIĆ ODUŠEVILA JE FANOVE: Posebno bi se dopala Nikoli Jokiću! (FOTO)

– Nedostaje mi uzbuđenje igranja tenisa na velikim terenima, navijači, atmosfera. Imam zaista pregršt nezaboravnih trenutaka i taj osećaj mi fali. Volela sam i putovanja, takmičenja u raznim zemljama su nešto u čemu sam baš uživala – zaključila je Ana.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.