AMERIKANKA NE SUMNJA U ĐOKOVIĆA: Novak će biti DALEKO spremniji nego u Parizu!
Novak Đoković, Foto: Profimedia

nema dilemu

AMERIKANKA NE SUMNJA U ĐOKOVIĆA: Novak će biti DALEKO spremniji nego u Parizu!

Sigurno je da ne želi da se Rafa Nadal nađe ispred njega sa tri trofeja više - ističe Pem

Objavljeno:

Novak Đoković je bez sumnje prvi favorit da za dve nedelje podigne pehar Vimbldona u muškoj singl konkurenciji, što bi mu bila četvrta titula u nizu u Londonu, sedma ukupno.

Đoković je prošle godine sa 3:1 u finalu pobedio Italijana Matea Beretinija, koji je i sada jedan od glavnih konkurenta, ali se voljom žreba koji je bio i te kako blagonaklon prema Srbinu nalazi u drugoj polovini, sa Rafaelom Nadalom.

Novak Đoković, Novak Đoković Vimbldon
foto: EPA/Tolga Akmen

Svojevremeno treća teniserka sveta, Amerikanka Pem Šrajver, uverena je da će Đoković blistati na terenima u jugozapadnom delu Londona, popularnom SW19.

- Novak ima želju da napravi dobar rezultat. Sigurno je da ne želi da se Rafa Nadal nađe ispred njega u toj trci sa tri trofeja više, posle poraza u Parizu i tog debakla u Australiji početkom godine - kaže Šrajver.

Pem Šrajver, Sport, Tenis
foto: Profimedia

I po kladionicama, Đoković je prvi favorit, a Amerikanka je u potpunosti saglasna sa tim prognozama.

- On je moj favorit za pobedu. Njegova igra na travi je superiorna, osvojio je poslednje tri titule na Vimbldonu. Mislim da će biti daleko spremniji nego što je to bio slučaj u Parizu. Konačno, igrati na travi i šljaci nije isto - zaključila je Pem Šrajver.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.