JELENA ĐOKOVIĆ ISKRENIJA NEGO IKADA: Novakov san je jedno, a moj nešto POTPUNO drugo!
Jelena Đoković, Foto: Profimedia

šok ispovest!

JELENA ĐOKOVIĆ ISKRENIJA NEGO IKADA: Novakov san je jedno, a moj nešto POTPUNO drugo!

Supruga najboljeg tenisera sveta otkrila sa kojim izazovima se suočava u braku i vaspitavanju dece

Objavljeno:

Ispovest Jelene Đoković koju je nedavno dala u medijima otkriva koliko je u stvari teško biti žena profesionalnog sportiste.

Najveći problem je kako uklopiti Novakove obaveze sa odrastanjem dece koju žele da zaštite od javnosti koliko god mogu.

Naime, Jelena je ispričala koje su neke razlike u roditeljstvu između Novaka i nje, pa se dotakla slučaja u kom su imali suprotna mišljenja kada je podizanje Stefana i Tare u pitanju.

Jelena sa Stefanom i Tarom
Jelena sa Stefanom i Taromfoto: Profimedia

Novakova supruga je otkrila da se nisu najbolje slagali oko toga na koji način njihovi naslednici treba da odrastaju.

- Moje poteškoće su bile te što sam želela da zaštitim decu, da im dam izbor da sami odluče da li žele ili ne žele da budu deo našeg javnog života koji je nužan kao posledica velikog uspeha, istorijskog uspeha koji je Novak postigao. Između ostalog moj muž možda nema takva razmišljanja, pa je trebalo naći kompromis. On je odrastao u uslovima gde je sanjao da bude voljen, viđen, da stoji na vrhu sveta, da svi znaju za njega, dok sam ja sanjala potpuno drugačiji san. Ja sam želela da budem uspešna žena iz senke - započela je priču Jelena pa pojasnila Novakov odnos sa decom.

Novak Đoković, Jelena Đoković, Stefan Đoković, Tara Đoković
foto: Printscreen/Instagram/djokernole

- Novak je stvarno divan otac i jako to dobro radi, ali njegov kapacitet za tu vrstu koncentracije koju deca zahtevaju je limitiran jer on ima previše obaveza i u tom kontekstu mislim da smo jako dobar tim zato što je meni veliko zadovoljstvo da budem tu i imam pomoć. Mi vrlo dobro znamo šta su Novakove potrebe i sve se mi uklapamo u te potrebe. To je manje glamurozno reći, ali je istina i Novak je toga svestan. I njegovi roditelji i njegova braća, mi smo svi podređeni tom velikom uspehu, svetskom uspehu..

On je otkrila da su zajedno doneli odluku da deca više ne putuju na sve turnire.

Novak i Jelena Đoković
Novak i Jelena Đokovićfoto: Starsport

- Deca su porasla, žele da imaju drugare, žele da idu u svoj vrtić, da imaju svoje rutine, svoj poznati parkić, poznate lokacije i da znaju gde su. Novak je neko ko je odrastao sa tim intenzitetom “brejk lopta, meč lopta, brejk lopta, meč lopta”, ali mi se umorimo gledajući, mi promenimo kanal da se odmorimo. On je u tome non-stop, on kada se vrati kući gleda na Jutjubu i analizira šta se dešavalo u nekom drugom meču, koji je sledeći protivnik, šta konkurencija radi, on je vrlo posvećen i veliki je profesionalac. I ja sam to živela pre nego što su deca došla, a ovo je nova priča koju ja pokušavam da uhodavam i još uvek to manje uspešno radim nego što bih volela u smislu da se umaram mnogo od putovanja i insistiram da putovanja budu ređa kako bi bila kvalitetnija - ispričala je Jelena.

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.