MISTERIOZNA PORUKA NADALA: Rafa podigao pehar, pa zabrinuo fanove!
Rafael Nadal, Foto: CHRISTOPHE PETIT TESSON/EPA

španac emotivan

MISTERIOZNA PORUKA NADALA: Rafa podigao pehar, pa zabrinuo fanove!

Vlasnik 22 Grend slem titule otvorio dušu posle nove titule u Parizu

Objavljeno: 18:08h

Španski teniser Rafael Nadal sumirao je utiske nakon 14. titule na Rolan Garosu posle pobede nad Kasperom Rudom u finalu.

Sa tom pobedom (6:3, 6:3, 6:0) je stigao do 22. Grend slem titule čime je pobegao Novaku Đokoviću i Rodžeru Federeru (20).

- Kaspere, stvarno je zadovoljstvo igrati sa tobom. Bio si sjajan i želim da ti čestitam. Ove dve nedelje su naročito bile važne za tebe. Srećan sam zbog tebe i tvoje porodice i želim vam sve najbolje. Takođe, moja porodica i tim. Mnoge stvari su se desile i ne mogu dovoljno da vam zahvalim. Kada su povrede u pitanju ništa ne bih mogao bez podrške i odavno bih bio u penziji. Veliko hvala svima. Ovo je najbolji turnir na svetu, hvala svima koji ga omogućuju - rekao je Nadal.

Rafael Nadal
Rafael Nadalfoto: EPA/Martin Divisek

Govorio je i o svom viđenju prethodne dve nedelje u Parizu.

- Za mene je veoma teško da opišem osećanja koja imam. Svakako nisam nikada verovao da ću opet biti ovde, biti konkurentan, još jednom u finalu. To mi sve mnogo znači. Ovo je bilo neverovatno putovanje i vaša podrška sa tribina je bila isto takva. Veliko hvala na podršci", izjavio je Nadal i naposletku dodao:

- Ne znam šta može da se dogodi u budućnosti, boriću se - što je zabrinulo sve ljubitelje tenisa zbog čitave situacije sa povredom o kojoj se pisalo prethodne dve nedelje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.