SENZACIONALNE POLUFINALISTKINJE! Odigrana dva odlična četvrtfinala u ženskoj konkurenciji! (FOTO)
Koko Gof, Foto: EPA/Martin Divisek

MLADA AMERIKANKA ZADIVILA SVET!

SENZACIONALNE POLUFINALISTKINJE! Odigrana dva odlična četvrtfinala u ženskoj konkurenciji! (FOTO)

Koko Gof je u američkom derbiju bila bolja od Sloun Stivens

Objavljeno: 17:07h

Kao predigra za dva sjajna muška teniska četvrtfinala koja nas čekaju, ovog ranog poslepodneva na Rolan Garosu mogli smo da uživamo u dva odlična meča u ženskoj konkurenciji u istoj fazi Rolan Garosa.

Koko Gof je u američkom derbiju bila bolja od Sloun Stivens 2:0 (7:5, 6:2).

Gofova je tako sa samo 18 godina potvrdila da je velika teniska senzacija i da je na dobrom putu da možda jednog dana nasledi legendarnu Serenu Vilijams na prvom mestu WTA liste.

Stivensova je pokušala da joj pruži maksimalan otpor, posle uvodnog brejka Gofove na početku prvog seta uzvratila je onda kada je Koko servirala za prvi set i produžila borbu. Međutim, ni to nije mentalno uticalo na mladu teniserku, koja je napravila brejk stekavši tri brejk i set lopte u 12. gemu na servis rivalke.

Drugi set doneo nam je festival brejkova. Već u prva dva gema Stivensova i Gofova su razmenile po jedan, da bi potom Koko do kraja napravila još tri brejka i privela meč kraju bez ikakvih problema.

Rivalka Koko Gof u polufinalu biće italijanska teniserka Martina Trevisan koja je pobedila 18. teniserku sveta Kanađanku Lejlu Fernandez sa 2:1, po setovima je bilo 6:2, 6:7, 6:3.

Italijanka je sedam puta tokom meča oduzela servis kanadskoj teniserki, koja je napravila četiri brejka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.