"NISMO PRIJATELJI!" Rafa dobio nezgodno pitanje o Đokoviću, da li je moguće da je ovo rekao?
Novak Đoković i Rafael Nadal, Foto: EPA/Ettore Ferrari

SPORT JE JEDNO, DRUGARSTVO JE DRUGO

"NISMO PRIJATELJI!" Rafa dobio nezgodno pitanje o Đokoviću, da li je moguće da je ovo rekao?

Večeras od 20:45 časova očekuje nas spektakl na šljaci, u četvrt finalu Rolan Garosa

Objavljeno:

Najiščekivaniji meč ovogodišnjeg Rolan Garosa večeras je na programu od 20:45 časova. Biće to prava senzacija u Parizu, jer na šljaku izlaze Novak Đoković i Rafael Nadal.

Dva velika rivala prošli put su odmerili snage na prvenstvu Italije 2021. godine. Pređašnji period im je naneo dosta poteškoća, Noletu jer je dugo bio van terena zbog poznatog stava o vakcinaciji a Rafi su povrede prouzrokovale smetnje. Mesecima su razmenjivali “voleje” preko društvenih mreža, a sada će se ponovo sastati oči u oči.

ĐOKOVIĆ SE LUDO ZABAVLJA PRED MEČ SA NADALOM! Rolan Garos objavio KOMIČAN snimak! (VIDEO)

Jedan o drugom uvek govore sa najvećim poštovanjem. Uostalom, odavno su ušli u istoriju i odlično znaju kako težak put do vrha i nije uvek popločan lakoćom...

- Obojica vrlo dobro znamo šta je sport i da je pun iznenađenja i napetosti. Znate, kada dugo godina igrate protiv nekog, stvori se neka posebna čar i tenzija, naravno na profesionalnom nivou. Đoković nije bilo ko, sviđa mi se. Iz lične perspektive ne mogu ništa negativno da kažem o njemu – rekao je Nadal pre nekoliko godina za italijansku "Marku", pritom je dodao komentar o tome kakav odnos imaju izvan terena

Novak Đoković, Rafael Nadal
foto: Epa/ Yoan Valat, Epa/ CHRISTOPHE PETIT TESSON

- Teško je biti prijatelj sa nekim ko ti je na terenu veliki protivnik, ali nije reč samo o rivalstvu. Živimo na različitim mestima, u različitim svetovima, iako se stalno viđamo na turnirima. Prijatelji su oni koje poznajete od detinjstva. Za Novaka mogu da kažem da je dobar drug.

Đoković je, u svom stilu, punom manira, imao samo reči hvale za kolege, a o Špancu pogotovo.

Novak Đoković
foto: EPA/Christophe Petit Tesson

- Ne pokušavam da ga kopiram ni na jednoj podlozi. Imam autentičan stil koji sam godinama razvijao. Naravno, uvek postoji nešto što možete da naučite kad posmatrate druge igrače, ali sebe smatram učenikom života i ovog sporta. Uvek mislim da mogu nešto novo da naučim, ne samo od njega već od bilo kog drugog igrača – rekao je Novak Đoković.

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.