ZVEREV BESAN NA ORGANIZATORE ROLAN GAROSA: Očigledno je KOGA žele da vide kao pobednika!
Aleksander Zverev, Foto: EPA/Martin Divisek

nepravda?

ZVEREV BESAN NA ORGANIZATORE ROLAN GAROSA: Očigledno je KOGA žele da vide kao pobednika!

Saša Zverev smatra da će Nole i Rafa igrati prvi u utorak

Objavljeno:

Svi sa nestrpljenjem očekuju satnicu mečeva 10. dana Rolan Garosa, za utorak.

Tada nas čeka spektakularni obračun u muškom četvrtfinalu jer se sastaju branilac titule Novak Đoković i 13-ostruki šampion Frenč opena, Rafael Nadal.

Biće to njihov 59. dvoboj sa posebnim ulogom jer Srbin juri 21. grend lsem titulu i dostizanje rekorda koji od januara drži upravo Španac.

Novak Đoković, Rafael Nadal
foto: EPA/YOAN VALAT, EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Ipak, publika u Parizu kao da je više uzbuđena pojavom novog megatalenta koji već sa 19 godina figurira na osvajanje "Kupa musketara" i kao igrač koji bi mogao da vrlo brzo prekine dominaciju Nadala i Đokovića, pa i Federera do 2017.

Karlos Alkaras u drugom četvrtfinalnom meču dana igra protiv Aleksandera Zvereva, a s obzirom da su svi u istoj polovini žreba, čeka nas izvesno i izuzetno zanimljivo polufinale.

Karlos Alkaras
foto: EPA/Martin Divisek

Saša Zverev smatra da će Nole i Rafa igrati prvi, a da će popodnevni (večernji) termin, popularniji za TV stanice, pripasti njemu i Alkarasu, koga vidi kao favorita organizatora - što mu se ne dopada.

- Naravno, on je novo lice tenisa, ali bi trebalo da više miksuju raspored. Očigledno je u kom pravcu se stvari odvijaju i koga turnir želi da vidi kao pobednika - rekao je Nemac.

Možemo reći da je u pravu jer je mladi Španac do sada igrao sve mečeve u "prajm-tajmu". Sa druge strane, logično je da se sponzori i televizije okreću njemu kao prepoznatoj novoj superzvezdi, a Zverev, Cicipas, Medvedev i kompanija mogu da žale što to do sada nisu sami uspeli i pokušaju da dokažu da vrede više. Videćemo u utorak...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.