JELENA ĆE POBESNETI POSLE REČI NOVAKOVE BIVŠE! Brutalna crnka OTKRILA kakav je Đoković u ...
Lidija Popović i Jelena Đoković, Foto: ladyleeofficial/Instagram/jelenadjokovicndf

IZGLEDA KAO MILION DOLARA!

JELENA ĆE POBESNETI POSLE REČI NOVAKOVE BIVŠE! Brutalna crnka OTKRILA kakav je Đoković u ...

Lidija Popović ponovo govorila o nekadašnjoj vezi sa najboljim teniserom sveta

Objavljeno: 08:11h

Srpski teniser Novak Đoković je bio veliki zavodnik pre braka sa sadašnjom suprugom Jelenom, a onogi mu zavide jer je bio u vezi sa jednom atraktivnom crnkom.

U pitanju je Lidija Popović, svetski poznati disk džokej, koju u javnosti najbolje znaju pod umetničkim imenom "Lady Lee".

1 / 5 Foto: Instagram/ladyleeofficial

Atraktivna crnka bujnih oblina oduševljava muškarce, ali i žene, gde god da se pojavi, a u prilog tome da se mnogima sviđa kako izgleda i šta radi, govori i činjenica da je na društvenoj mreži Instagram prati 1.4 miliona ljudi.

Lidija je svojevremeno govorila za domaće medije o tome kako joj je bilo u vezi sa Novakom, koji tada nije bio svetski broj jedan u belom sportu.

- Nole je za vreme naše veze uvek bio pažljiv i nasmejan, ali to je bilo kada nije imao obaveze kao što ima danas. Sada nosi veliki teret na leđima kao slavni muškarac u svetu sporta. Naravno da Nole nije papučar, on je društven i džentlmenski nastrojen dečko, takvog ga se bar ja sećam - izjavila je Lidija jednom prilikom.

Lidiju zbog izgleda zovu i "srpskom Džej Lo", a kako se može videti na njenom nalogu na Instagramu, njena baza je u Majamiju, gde stvara muziku i uživa u svim pogodnostima.

Da podsetimo, Đoković se oženio 2014. godine svojom dugogodišnjom devojkom Jelenom, sa kojom ima dvoje dece.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.