KRAJINOVIĆ IPAK STIGAO DO TREĆEG KOLA: Najverovatnije sledi duel sa talentovanim Kanađaninom!
Filip Krajinović, Foto: Profimedia

rolan garos 2. kolo

KRAJINOVIĆ IPAK STIGAO DO TREĆEG KOLA: Najverovatnije sledi duel sa talentovanim Kanađaninom!

Na kraju, još jedna prilično efektna pobeda Krajinovića nakon prvog kola i pada Rajlija Opelke

Objavljeno:

Srpski teniser Filip Krajinović uspeo je da se plasira u treće kolo Rolan Garos pošto je sa 7:6, 6:2, 5:7, 6:1 savladao hrvatskog predstavnika Bornu Goja.

Filip će se za osminu finala prestižnog Grend slema boriti protiv devetog igrača sveta Feliksa Ože Aliasima koji je uz huk publike na Filip Šatrijeu bez problema izbacio Argentina Uga Karabelija.

Sve vreme je bilo jasno da je Krajinović taj koji kolo vodi, koji ima jače udarce, da će i nakon pada koncentracije u četvrtom setu sigurno zaključiti ovu priču.

Čak i taj treći set, gde je uspeo Gojo da se izbori za svoj deo slave, odlučen je veoma tesno i Fića je mogao tu da se spase ostanka dužeg na terenu.

Ipak, ušlo se u četvrtu deonicu gde je sve, manje-više, izgledalo rutinski, jer sprski teniser ima mnogo više iskustva na Grend slemovima i igri na tri dobijena seta.

Na kraju, još jedna prilično efektna pobeda Krajinovića nakon prvog kola i pada Rajlija Opelke, tako da se sigurno očekuje žestok okršaj sa Ože Aliasimom koji igra krajnje promenjivo na šljaci.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.