CEO STADION PLAKAO I APLAUDIRAO! Conga završio karijeru - pao na parisku šljaku u najemotivnijem meču ikada
Žo Vilfrid Conga, Foto: Twitter/printscreen

bura emocija

CEO STADION PLAKAO I APLAUDIRAO! Conga završio karijeru - pao na parisku šljaku u najemotivnijem meču ikada

Francuz na spektakularan način ispraćen u zasluženu penziju

Objavljeno: 18:24h

Žo Vilfrid Conga je završio tenisku karijeru u prvom kolu Rolan Garosa nakon što je poražen u četiri seta od Norvežanina Kaspera Ruda 6:7, 7:6, 6:2, 7:6.

Bio je ovo jedan od najemotivnijih teniskih mečeva, a 37-godišnji Francuz je u suzama napustio teren gde je dobio ovacije domaće publike.

Koliko je Congi teško pao ovaj momenat svedoči i scena s kraja četrvtog seta, na meč loptu za Ruda, kada je Francuz jedva uspeo da odservira zbog emocija koje su navirale.

Čitav stadion je kao na fudbalskoj utakmici bodrio Congu, navijao, u transu se pratio svaki njegov poen. Na kraju, Rud je prevagnuo, odneo trijumf i to je bio znak da čitav stadion ustane i stojećim ovacijama isprati sjajnog tenisera u zasluženu penziju. Conga se nakon meča slomio, pao na kolena u parisku šljaku...

Dugo posle ostao je na terenu gde mu je urpličen oproštaj kakav i dolikuje. Ređala su se sećanja na njegove velike trenutke, na terenu su mu se u međuvremenu pridružili i njegovi najbolji saigrači iz Dejvis Kup selekcije, među njima i Gaske, Monfis i ostali iz te sjajne generacije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.