SAD SMO SVE ČULI! Mats Vilander otkrio ko je prvi favorit na Rolan Garosu!
Mats Vilander i Novak Đoković, Foto: Profimedia/Reuters

otkud sad ovo?

SAD SMO SVE ČULI! Mats Vilander otkrio ko je prvi favorit na Rolan Garosu!

Šveđanin veruje u najboljeg tenisera sveta i njegovu odbranu titule

Objavljeno: 08:04h

Nekada najveći kritičar Novaka Đokovića, Mats Vilander je odredio prvog favorita na predstojećem Rolan Garosu.

Šveđanin nije oklevao da Srbina definiše kao izrazitog favorita, a kao jedan od dodatnih motiva navodi dešavanja u januaru u Australiji.

- Osvojio je Rim i to će mu dati samopouzdanje, mislim da ima osećaj osvete u sebi posle svega što mu se desilo poslednjih meseci, što nije mogao da igra na Australijan openu. On je branilac krune i favorit u Parizu. Iako je izgubio od Alkaraza u Madridu, Đoković je poslednjih nedelja pokazao da je povratio sposobnost da pobeđuje u dugim i teškim mečevima u završnim fazama. Novak je ponovo počeo da veruje svojim instiktima i to mu pomaže da donosi prave odluke u važnim trenucima na terenu - kaže Šveđanin.

Mats Vilander
Mats Vilanderfoto: Printscreen/Youtube/Djoker Nole

Đoković je slavio u Rimu, prethodno igrao polufinale u Madridu, gde ga je zaustavio senzacionalni tinejdžer Karlos Alkaraz.

- Nikada nisam vidio nekoga da igra tako jako i sa takvom svežinom. Uvek je u igri, emotivan je, ali istovremeno sa dobrim stavom. On je opušten na terenu, suprotan je osećaj kada vidite Nadala na terenu. Nadal nikada ne izgleda opušteno i ima najbolji takmičarski stav koji sam ikada video. Karlos je drugačijeg mentaliteta, pokazuje sve pozitivno što ima u sebi- rekao je Vilander.

Rolan Garos je počeo u nedelju, a Novak Đoković brani titulu osvojenu prošle godine u finalu protiv Stefanosa Cicipasa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.