ĐOKOVIĆ O POSEBNOM DUELU SA NADALOM: "Bilo bi previše... On je mnogo bolji od mene!"
Rafael Nadal i Novak Đoković, Foto: Profimedia

možda jednog dana

ĐOKOVIĆ O POSEBNOM DUELU SA NADALOM: "Bilo bi previše... On je mnogo bolji od mene!"

Novinare je zanimao Novakov stav o suspenziji ruskih i beloruskih tenisera sa Vimbldona, ali ne samo to

Objavljeno:

Najavljena reakcija ATP na odluku Vimbldona o zabrani igranja teniserima iz Rusije i Belorusije i dalje je tema u teniskim krugovima.

Još je nejasno kakve će biti sankcije za odluku čelnika LTA i grend slema iz Londona, razgovori su u toku, a u sve su uključeni i sami igrači.

Doduše, ono što niko ne zna sa sigurnošću je šta bi u tom slučaju bilo najadekvatnije i najpravednije.

Novak Đoković
foto: Profimedia

Novaka Đokovića su pitali u Rimu da kaže šta bi po njemu bilo dobro. Da li da se poeni za ovu godinu ne dodeljuju uopšte, ili samo polovina, međutim, ni sam Novak nije znao šta da im odgovori.

- Nema lakog rešenja, barem nema rešenja koje bi sve strane učinilo srećnim. To je sigurno. Ja sam za to oduzimanje bodova tek nedavno čuo. To je teška odluka o kojoj ATP razgovara sa igračima. Moram da pozovem nekog iz Saveta igrača da bi razumeo kakva je situacija i onda možemo da pričamo o svemu - rekao je Đoković.

Novak Đoković, Rafael Nadal, Novak Đoković i Rafael Nadal
foto: Printscreen/Twitter/@DjokovicFans

Novinari su primetili Novaka i kako u trenucima odmora igra golf. Kažu da ima sjajan zamah, a pitali su ga i da li bi izazvao na dvoboj Rafaela Nadala.

- Mislim da smo jedan drugog izazivali mnogo puta na teniskom terenu, bilo bi previše i u drugim sportovima. Možda jednog dana to i pokušamo, onako, kao prijatelji. Međutim, znajući koliko smo takmičarski nastrojeni i on i ja, a da igramo golf, obojica bismo želeli da pobedimo. On je mnogo bolji u golfu od mene, ali to je dobar i lep sport - poručio je Novak.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.