TEŠKO JOJ PADA RAT! Mentalno nije spremna da nastupa na velikim turnirima!
Serena Vilijams i Elina Svitolina, Foto: EPA/Ian Langsdon

obavestila javnost!

TEŠKO JOJ PADA RAT! Mentalno nije spremna da nastupa na velikim turnirima!

Elina Svitolina je supruga Gaela Monfisa koga će bodriti tokom trajanja drugog Grend slema sezone

Objavljeno: 12:27h

Ukrajinska teniserka Elina Svitolina, nekada treća teniserka sveta, odlučila je da propusti Rolan Garos zbog svog mentalnog stanja u kom se nalazi zbog situacije u njenoj zemlji.

Svitolina je supruga Gaela Monfisa, sa kojim će biti tokom trajanja drugog Grend slema sezone, ali ona neće učestvovati.

- Nažalost, neću igrati na Rolan Garosu. To je odluka koju sam donela pre nekoliko dana. Za mene je bitno da uzmem vremena da se smirim i da se spremim. Biću na Rolan Garosu sa Gaelom - rekla je Svitolina, pa dodala:

Elina Svitolina
foto: EPA/Miguel Sierra

- Bilo je to nekoliko teških meseci za mene da se nosim sa svime što se dešava, a naravno da povratak moje porodice u Ukrajinu takođe ima veliki uticaj. Tako da je za mene zaista bilo nekoliko teških meseci da se mentalno nosim sa svime. Zbog toga sam odlučila da je za mene bolja odluka da uzmem vremena kako bi mi se sve sleglo.

Svitolina se trenutno nalazi na 27. mestu na VTA listi, a najbolji rezultat na Rolan Garosu za nju je bilo četvrtfinale, dokle je stizala tri puta u karijeri.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.