MAŠINA SE POKVARILA! Rafael Nadal KUKA pred start u Rimu!
Rafael Nadal, Foto: EPA/Rodrigo Jimenez

ovo ne zvuči dobro!

MAŠINA SE POKVARILA! Rafael Nadal KUKA pred start u Rimu!

Španski teniser priznao da nije 100 odsto spreman za Rim, ali zna šta mu je prioritet

Objavljeno: 10:44h

Španski teniser Rafael Nadal će ove srede u Rimu odigrati prvi meč posle poraza u četvrtfinalu Madrida od Karlosa Alkaraza, a njegov rival će biti Džon Izner.

Vlasnik 21 Grend slem titule se prošle sedmice vratio na Tur nakon mesec dana pauze koja je bila uslovljena povredom rebra, a Španac je priznao da se i dalje ne oseća najbolje.

- Moje telo je kao stara mašina i potrebno je vreme da se ona ponovo sklopi. Nije isto kada imate 19 godina i kada imate 36, uz sve probleme koje sam imao u toku karijere - rekao je Rafa pred start učešća u Rimu.

Bik sa Majorke je godinu počeo sa 20 uzastopnih pobeda, ali taj niz sada ništa ne znači.

Rafael Nadal
Rafael Nadalfoto: Profimedia

- Morate ponovo da izgradite samopouzdanje na svom telu, na svojim pokretima i onda ćete ponovo početi da osećate tenis. Više se radi o tome da budem siguran u svoje pokrete, da vratim brzinu i način na koji moram da igram na šljaci - istakao je Nadal.

Na istu temu je dodao:

- Ne mogu da pričam o svojoj povredi noge danas. Moram samo da vidim kako da poboljšam svoju igru u Rimu i Parizu u odnosu na Madrid. Izgubiti nikada nije lako i potrebno mi je vreme. Ono što ja pokušavam je da budem spreman za narednu sedmicu, odnosno za naredne dve. I to je moj cilj ove godine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.