NOVAK JE OČARAO NA PRVI POGLED - Otkrila zašto je neodoljiv! Italijani razvodili Đokoviće - On se samo smejao!
Jelena i Novak Đoković, Foto: Starsport

JELENI SE OVO NEĆE DOPASTI!

NOVAK JE OČARAO NA PRVI POGLED - Otkrila zašto je neodoljiv! Italijani razvodili Đokoviće - On se samo smejao!

Đokoviće su svetski mediji razvodili više puta, ali čini se da je ovo "afera" koja je najviše odjeknula

Objavljeno: 16:37h

Jelena i Novak Đoković važe za jedan od najskladnijih parova u svetu poznatih, njihova ljubav traje od rane mladosti, ali je često na udaru.

Međutim, oni svakim pojavljivanjem u javnosti ne ostavljaju prostora za bilo kakve afere.

Pokušavali su mnogi svetski mediji da posvađaju najboljeg tenisera sveta sa suprugom, ali to im nije uspelo. Međutim, najbolji pokušaj se desio 2014. godine kada su stigli daleko, čak do priča o razvodu Đokovića.

1 / 5 Foto: © ATA Images

Navodno, za probleme u braku bila je kriva zanosna indijska glumica Dipika Padukone koja nije krila simpatije prema Novaku.

Ona je otkrila pre nekoliko godina da je prvi reket sveta njena nikad prežaljena ljubav!

Slavni sportisa je očarao odmah pri prvom susretu...

- Novak me očarao na prvi pogled! Znam da je zauzet čovek, ima i decu, ali vreme provedeno sa njim nikad neću zaboraviti. Bio je šarmantan, ljubazan i izuzetno duhovit. Kad to spojite sa samopouzdanjem čoveka koji je najbolji na svetu u onome čime se bavi, jasno vam je zašto nijedna žena ne može da mu odoli. Nikad nisam srela nikog ko mu je sličan! Nole će zato zauvek ostati moja najveća ljubav - rekla je Dipika.

Padukoneova i Novak sreli su se prvi put krajem 2014. godine na IPTL turniru, a mnogi su komentarisali sa su između njih odmah sevnule varnice. Kasnije su izvori bliski glumici i nekadašnjoj badminton igračici tvrdili da je odmah počelo i intimnije druženje.

Ova veoma neposredna dama, već naredne godine opet je dovedena vezu s Novakom, posle polufinala Vimbldona. Fotografi su je snimili kako je čekala Novaka ispred svlačionice da mu čestita plasman u finale. Međutim, tada je naletela na Jelenu, s kojom je potom "ćaskala".

Potom su 2016. godine "uhvaćeni na delu! Đoković je te godine učešće na Indijan Velsu iskoristio da uživo isprati košarkaški meč NBA lige Los Anđeles Lejkers - Orlando Medžik, a posle utakmice Noleta i Dipiku je privatni vozač na zadnjem sedištu automobila odvezao u jedan od najpoznatijih restorana u Kaliforniji. Američki mediji nisu znali ko je Dipika, koliko je ona, zapravo, popularna u Aziji.

U prvi mah izvestili su kako je Đoković proveo intimno veče sa nepoznatom atraktivnom crnkom i objavili njene fotografije.

Kada im je postalo jasno ko je, novinari su napravili "haos"...

- Novak je pred razvodom. Jelena je shvatila da odnos njenog supruga sa Dipikom prevazilazi obično druženje i zbog toga je 'pukla'. Zatražila je od Novaka da razdvoje bankovne račune i gotovo da je spremna da ga ostavi - tvrdio je italijanski dnevni list "Gazeta delo sport", čiji su novinari dobili potvrdu da je ljuban Noleta i Jelene poljuljana. Srpski teniser je prilikom prvog sledećeg intervjua pokušao da objasni kako to nije tačno. Doduše, nijednog trenutka nije demantovao da je veoma blizak sa Dipikom, već je samo tvrdio da Jelena ne može da bude ljubomorna na Indijku jer su njih dve dobre drugarice.

- Nasmejale su me sve te priče u vezi sa Dipikom. Ona je dobra prijateljica moje supruge, a i veliki je teniski fan, zato ste je možda videli nekoliko puta na mojim mečevima - istakao je tada Đoković.

Spekulisalo se i da će srpski teniski as tužiti "Gazetu" zbog priče o razvodu, ali tužba nikad nije napisana.

(Espreso/Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.