AMERIČKI TENISER HVALIO NOVAKA! Polako ulazi u ritam, to je pozitivan signal pred Rolan Garos!
Novak Đoković, Foto: Starsport©

DAO SVOJE MIŠLJENJE!

AMERIČKI TENISER HVALIO NOVAKA! Polako ulazi u ritam, to je pozitivan signal pred Rolan Garos!

Kristofer Jubanks trenutno je 153. na ATP listi

Objavljeno: 16:42h

Novak Đoković odigrao je prvo finale ove sezone. Izgubio je na Srbija openu od Andreja Rubljova, a o najboljem na svetu je govorio američki teniser Kristofer Jubanks.

Momak koji je trenutno 153. na ATP listi izneo je zapažanje o srpskom asu posle njegovog učešća na turniru u Beogradu.

- Činjenica je da je Novak imao veliku pauzu, i da tek sada polako ulazi u ritam. Čini mi se da polako ulazi u formu, a najbolji pokazatelj je finale protiv Rubljova. Deluje mi da je iz meča u meč igra sve bolje i da je to pozitivan signal pred Rolan Garos. Ako nastavi ovako, on će u Parizu stvarno biti zver. Onda će svi da ga se plaše, to će biti onaj pravi Novak - rekao je Jubanks.

Đoković je ove sezone do sada igrao na samo dva turnira. U Australiji je preživeo pravu torturu i nije mu dozvoljeno da brani titulu.

1 / 5 Foto: Starsport©

- Počinjem da vidim deliće Novakove igre od prošle godine, a ta sezona je bila neverovatna. To je bila jedna od najboljih sezona u istoriji tenisa, samo mu je jedna pobeda nedostajala da uzme "kalendarski slem". Ali ove sezone nije igrao mnogo, samo je trenirao. Jako je teško da ponavljate situacije iz mečeva samo na treninzima - zaključio je 204 centimerta visoki Amerikanac.

Naredni turnir na kome će nastupiti Novak Đoković je Masters u Madridu koji je na programu od 1. do 8. maja.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.