FOTO UBOD - NAJBOLJI SA NAJBOLJIM: Đoković u srdačnom ćaskanju sa zvezdom madridskog VELIKANA!
Novak Đoković u razgovoru sa Janom Oblakom, Foto: Espreso sport

NOVI PRIJATELJ?

FOTO UBOD - NAJBOLJI SA NAJBOLJIM: Đoković u srdačnom ćaskanju sa zvezdom madridskog VELIKANA!

Jedan od najboljih fudbalskih golmana današnjice će imati priliku da uzvrati gostoprimstvo Novaku već sledeće nedelje na Mastersu u Madridu

Objavljeno: 17:48h

Posle plasmana u finale Serbia opena, Novak Đoković je bio presrećan i pun energije uprkos dugom meču sa Karenom Hačanovim.

Kako je sam rekao, slavio je "na krilima podrške" beogradske publike, a među njima je bio i jedan poseban prijatelj s kojim je proćaskao nakon meča.

Naime, Novaka je sa tribina pratio čuveni slovenački golman Jan Oblak, čuvar mreže madridskog Atletika.

1 / 7 Foto: Espreso sport

Đoković i Oblak su imali jedan srdačan razgovor klraj terena koji se završio prijateljskim zagrljajem, a koji nije promakao reporteru Espresa.

Jedan od najboljih fudbalskih golmana današnjice će imati priliku da uzvrati gostoprimstvo prvom teniseru sveta već sledeće nedelje na Mastersu u Madridu.

- Video sam se posle meča sa njim, jako mi je drago što je bio tu. On je velika zvezda fudbala s ovih prostora, jedna od najvećih. Imali smo pirlike da se upoznamo ranije u Madridu jer je dolazio da gleda moje mečeve. Rekao mi je da je imao slobodan vikend pa je iskoristio priliku i došao u Beograd - objasnio je Đoković na konferenciji za medije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.