ŠTA SE DEŠAVA SA ĐOKOVIĆEM? Veliki Novakov prijatelj OTKRIO šta je najveći PROBLEM!
Novak Đoković i Semir Osmanagić, Foto: Printscreen/youtube/BosnianPyramidsTV

bez ustručavanja!

ŠTA SE DEŠAVA SA ĐOKOVIĆEM? Veliki Novakov prijatelj OTKRIO šta je najveći PROBLEM!

Osmanagić smatra da uprkos lošem startu sezone, Novak ima snage da se vrati u prepoznatljivu formu, ali da mu treba vremena

Objavljeno:

Direktor Arheološkog parka Bosanska piramida sunca i veliki prijatelj Novaka Đokovića, Semir Osmanagić govorio je lošoj formi najboljeg tenisera sveta u 2022. godini.

Novak Đoković nije mogao da se takmiči ove sezone jer nije primio vakcinu. Odigrao je samo pet teniskih mečeva, nedavno je poražen na startu mastersa u Monte Karlu.

Umalo je doživeo poraz na startu Serbia Opena pošto je Laslo Đere vodio, igrao bolji tenis, ali na kraju je promašio "zicere" i dozvolio ipak kvalitetnijeg igraču da dođe do pobede.

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: EPA/Sebastien Nogier

- Australija još ima uticaj na njega i na njegovo mentalno stanje. Borio se, sa sobom, ali očigledno je bilo da nema snage. Prvi servis je išao 154 km/h, drugi 104... To je iznenađujuće. Očigledno je da nema dovoljno snage, ali s treningom i voljom - kad zacrta to će ostvariti. Čak iako ova godina bude izgubljena u povratku, sledeća je njegova! - rekao je Semir Osmanagić tokom gostovanja na TV "Prva".

On dodaje da Đoković mora da pobedi samog sebe i da "prelomi u glavi", a da će rezultati biti sve bolji kako bude više igrao i bio u takmičarskom ritmu, dok ga ubuduće u Visokom čeka iznenađenje.

- Ubuduće će Novak moći da ostane i duže pošto pravimo terene sa betonom i šljakom. Tamo ga svi vole i u prijateljskoj atmosferi uživa. Ne bori se Novak sa igračima koji su preko puta mreže, nego sa sobom - poručio je Osmanagić tokom gostovanja u televizijskoj emisiji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.