SRPKINJE SLAVILE POSLE PREOKRETA! Uspešan start Bili Džin King Kupa!
Aleksandra Krunić, Foto: Profimedia

bravo, devojke!

SRPKINJE SLAVILE POSLE PREOKRETA! Uspešan start Bili Džin King Kupa!

Teniserke Srbije bolje od Estonki na startu Bili Džin King Kupa

Objavljeno:

Ženska teniska seniorska selekcija Srbije takmičenje na Bili Džin King kupu u Antaliji startovala je pobedom nad reprezentacijom Estonije rezultatom 2:1.

U prvom meču prvog dana takmičenja Srbiju je predstavljala Dejana Radanović koja je izgubila od Estonke Mailen Nudi 3:6, 2:6.

Usledio je susret prvih tabli oba tima u kome je boje Srbije odbranila trofejna Aleksandra Krunić koja iza sebe ima 13 godina staža u repezentaciji, 28 odigranih mečeva, naslov vicešampiona sveta u ovom takmičenju.

Dušan Vemić
Dušan Vemićfoto: Starsport©

U susretu sa prvim reketom estonskog tima Elenom Maliginom najbolja teniserka Srbije savladala je protivnicu rezultatom 6:1, 3:6, 6:4 i time donela izjednačenje u ovom susretu.

Njhov meč je kod rezultata 5:3 i 15:30 u trećem setu prekinut zbog kiše, na novi izlazak na tere čekalo se više od četiri sata. Pobednika susreta Srbija – Estonija u turskom letovalištu odlučio je dubl meč u kome je srpski tim Krunić, Radanović savladao protivnički par Maligina, Nudi rezultatom 6:3, 6:2.

U utorak 12. aprila 2022. sa početkom od 10 časova Bili Džin King kup tim Srbije odmeriće snage sa ekipom Danske, sledi dan pauze, a zatim u četvrtak 14. aprila sudar sa Mađarskom. Poslednji susret u okviru grupe A Srbija igra u petak 15. aprila protiv domaćina Turske.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.