ANA IVANOVIĆ NIJE BAŠ TAKO FINA! Spajali su je sa poznatim facama, ali ovog ZAVODNIKA je ostavila zbog kolege! FOTO
Ana Ivanović, Foto: Printskrin/Instagram/anaivanovic

bio joj je prvi slavni dečko!

ANA IVANOVIĆ NIJE BAŠ TAKO FINA! Spajali su je sa poznatim facama, ali ovog ZAVODNIKA je ostavila zbog kolege! FOTO

Prelepa Srpkinja je imala buran život pre braka sa Bastijanom Švajnštajgerom

Objavljeno: 22:34h

Nekada najbolja teniserka sveta Ana Ivanović je oduvek bila zanimljiva domaćim i stranim medijima, pa su je pre nego što se "skrasila" sa legendarnim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom povezivali sa mnogim muškarcima.

Iako je bivša teniseka vrlo je zatvorena kada je u pitanju njen privatni život, a posebno kad se radi o njenom ljubavnom životu, javnost je uspela da sazna za neke njene bivše ljubavi.

Uglavnom se radi o profesionalnim sportistima, a jedan je nedavno završio karijeru u 40. godini.

Anin prvi dečko za koga se saznalo je bio Tomi Robredo koji se nedavno penzionisao posle 24 godine karijere.

Njihova ljubavna priča započela je davne 2007. godine. Navodno ih je upoznao Novak Đoković, sa kojim je Ana tada bila jako bliska. Robredo joj se udvarao, ali Ana ga u prvi mah nije shvatala ozbiljno, prvo zato što se uviek šalio, a drugo jer se o njemu govorilo kao o zavodniku koji često menja devojke. Međutim, kada se uverila da su njegove emocije stvarne, ušli su u vezu.

Robredo ju je pratio na utakmice kad god je mogao, a strani mediji su pisali i da je s Aninom majkom u odličnim odnosima.

Zajedno su i trenirali, ali njihova veza nije dugo potrajala. Priča se da je slavnog srcolomca napustila zbog drugog tenisera - Fernanda Verdaska. Anu su povezivali i sa Adamom Skortom, Markom Stillitanom i Ivanom Paunićem, a na kraju je završila u braku s nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom.

Tomi Robredo, koji je nekad bio peti teniser planet, a danas je u braku sa Patricijom Bergom, sa kojom je prošle godine dobio ćerku. Ana se takođe ostvarila kao majka i sa suprugom Bastijanom ima dvoje dece.

1 / 11 Foto: Profimedia

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.