DIJANA I SRĐAN SU RIZIKOVALI SVE! Novakov deda OTKRIO porodičnu tajnu, sve je moglo da se sruši kao kula od karata!
Porodica Đoković, Foto: Starsport©

nepoznati detalji!

DIJANA I SRĐAN SU RIZIKOVALI SVE! Novakov deda OTKRIO porodičnu tajnu, sve je moglo da se sruši kao kula od karata!

Zdenko Žagar je ispričao situaciju iz prošlosti kada su njegova ćerka i zet imali finanskijskih poteškoća o odlučili se na opasan korak

Objavljeno:

Nije tajna da su Dijana i Srđan Đoković mnogo rizikovali zarad Novakove karijere, a više puta se pisalo o njihovoj teškoj finansijskoj situaciji na samom početku teniskog puta najboljeg tenisera sveta.

Deda Novaka Đokovića sa majčine strane, Zdenko Žagar je pre nekoliko godina otkrio porodične tajne.

Naime, iako je jako vezan za svog unuka Novaka, otac Dijane Đoković bez zadrške govorio je o odnosu sa porodicom Đoković, kao i o njihovoj ranijoj materijalnoj situaciji.

Dijana i Srđan Đoković
Dijana i Srđan Đokovićfoto: Starsport / Peđa Milosavljević

On je preživljavao sve loše i teške trenutke koji su zadesili Đokoviće, a svoju istinu i istinu o finansijskim teškoćama podelio je sa javnošću. Kako je otkrio u svojoj ispovesti, Dijana i Srđan imali su velike nedostake novca, zbog kojih su bili prinuđeni da isti pozajmljuju, i vraćaju ga, neretko, i sa kamatom.

Majka i otac Novaka čak su u jednom teškom periodu pozajmili novac na ime Zdenka.

Porodica Đoković
Porodica Đokovićfoto: Printscreen/Instagram/@srdjandjokovic

- Sećam se, baš smo se vratili sa skijanja, zove me Dijana: Tata, pozajmili smo novac na tvoje ime! Ja je pitam kako će to da vrati. Ona odgovori da ne brinem. I jednog dana pitam šta je bilo s tim dugom, i oni kazu da su sve pošteno vratili, i glavnicu i kamate, koje su inače bile velike. I ja sam im pozajmijivao, naravno, bez kamate i uvek bi mi vratili. Oni su bili prinuđeni da pozajmljuju veliki novac. Jednom sam pitao Srđana: Čoveče, šta bi uradio da nisi mogao da vratiš tim ljudima? On me pogleda i kaže: Istovarao bih vagone na stanici. Zamislite koliki je to rizik bio, jer jedna povreda je mogla sve da upropasti - otkrio je otac Dijane Đoković svojevremeno za "Scandall" .

Ipak, na kraju se sve isplatilo, pa Novakova porodica ima sredstva da pomaže onima kojima je to najpotrebnije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.