VILANDER HVALIO ĐOKOVIĆA! Šveđanin smatra da je Novak favorit na Rolan Garosu ako ispuni JEDAN USLOV!
Mats Vilander i Novak Đoković, Foto: AP/Reuters

ISKRENO!

VILANDER HVALIO ĐOKOVIĆA! Šveđanin smatra da je Novak favorit na Rolan Garosu ako ispuni JEDAN USLOV!

Šveđanin je dao svoje mišljenje uoči početka sezone na šljaci

Objavljeno: 15:41h

Mats Vilander govorio je o Rolan Garosu uoči početka sezone na šljaci i otkrio ko su mu favoriti za osvajanje narednog grend slema,a uprkos sjajnom početku sezone, to nije Rafael Nadal koji je najuspešniji igrač turnira u istoriji.

Glavni razlog je povreda Španca koja će ga odvojiti sa terena veći deo sezone na šljaci.

Vilander ističe da bi Novakova uloga favorita bila još veća ukoliko odigra određen broj mečeva na zemlji pre početka drugog grend slema.

- Novak Đoković će biti odmoran. Bio je u prilici da organizuje treninge na perfektan način ili makar onaj na koji je hteo. Naravno da bi želeo da je igrao više mečeva, ali ako odigra tri turnira i 10 do 15 mečeva pre Rolan Garosa u Francusku stiže kao favorit - izjavio je Vilander.

Šveđanin koji radi kao stručni konsultant na "Eurosport" ističe da ne bi voleo da se borba velike trojke završi tek tako, bez završnih borbi.

- To su sjajne vesti jer ne želim da se trka završi sa Nadalom koji ima slomljeno rebro. Federerom koji se podvrgava brojnim operacijama i Đokovićem koji ne može da igra zbog problema u vezi sa vakcinacijom - zaključio je Vilander.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.