ZAR OPET? Novak Đoković zove Pepea Imaza UPOMOĆ!
Novak Đoković i Pepe Imaz, Foto: EPA/Kiko Huesca/AP

otkud sad ovo?

ZAR OPET? Novak Đoković zove Pepea Imaza UPOMOĆ!

Španski guru se povukao iz Novakovog tima, ali i dalje se jako često čuju i viđaju

Objavljeno:

Navijači Novaka Đokovića nisu baš blagonakloni prema njegovom velikom prijatelju Pepe Imazu, koji je imao značajnu ulogu u karijeri najboljeg tenisera sveta.

Iako više nije zvanično član tima, Španac i dalje savetuje Novaka i pomaže mu da unapredi sebe...

- Novak ima neverovantu mentalnu snagu. Imao je to uvek, samo je pronašao balans, harmoniju i našao je način, pošto mi nismo savršena bića. Morate takođe da se stavite i u njegovu situaciju, kroz šta je sve prošao. Kada je bio dete bombe su padale oko njega, sirene su se čule, ratno stanje... - počeo je Imaz.

Pepe smatra da je suština u balansu...

Pepe Imaz i Marko Đoković
Pepe Imaz i Marko Đokovićfoto: Profimedia

- Mnogo je napredovao, pre svega kao čovek i to mu je pomoglo da pronađe pravi balans i da ispravi stvari koje nisu bile u harmoniji.

Ispričao je i kako njih dvojica komuniciraju, najčešće je to u Marbelji pošto Novak tamo ima kuću, a u tom gradu Imaz živi.

- Ne postoji neko pravilo ili neki poseban način komunikacije. Jednostavno je, ako želim ja njemu nešto da kažem ili on meni, pokucamo na vrata i razgovaramo. Ako ih otvori i kaže "Pepinjo, možemo li da se vidimo" - onda to i uradimo.

Đokovići sa Imazom
Đokovići sa Imazomfoto: Printscreen/Instagram/djokernole

Uveren je da će srpski teniser još dugo biti na teniskim terenima.

- Imam tu čast da vidim kakav je Novak kao ljudsko biće, kada je u svojoj kući i mogu da kažem da se razvija sve više i više. Ima veliko srce, dušu i to moram da naglasim. Što se igračkog dela tiče, vidi se da želi da nastavi da se takmiči, fizički se dobro oseća, brine se o sebi i zna kako da vodi brigu o svom telu i da radi ono šta misli da mu pomaže - zaključio je Imaz.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.