OTKRIVEN ĐOKOVIĆEV JELOVNIK! Ovo je omiljena Novakova poslastica, a glavni sastojak uglavnom imate kod kuće!
Novak Đoković u Marbelji, Foto: instagram/gloria.australia

u zdravom telu zdrav duh!

OTKRIVEN ĐOKOVIĆEV JELOVNIK! Ovo je omiljena Novakova poslastica, a glavni sastojak uglavnom imate kod kuće!

Ishrana srpskog asa oduvek intrigira javnost, a sada su Španci otkrili šta Novak rado poručuje u njihovom restoranu

Objavljeno: 10:38h

Drugi teniser sveta Novak Đoković dosta vremena provodi u Marbelji gde je kupio i velelepnu vilu.

Španski "El Pais" nedavno je objavio članak o srpskom teniseru i otkrio neke zanimljive detalje njegovog boravka u ovom španskom gradu.

U tom članku može da se pročita koja mu je omiljena hrana koju naručuje u kafeteriji španskog teniskog kluba iz ovog grada. Na meniju se nalazi veliki broj jela, pogotovo onih veganskih koje Novak preferira, a izdvajaju se zeleni proizvodi, bademovo i kokosovo mleko, avokado, voće, spanać...

1 / 5 Foto: Profimedia

Ipak, zaposleni u oovm restoranu kažu da je Novakovo omiljeno jelo sa veganskih menija kolač od banane koji se pravi bez šećera. Takođe, svi oni u superlativu govore o Đokoviću.

Jedan od njih je priznao da je veliki navijač Rodžera Federera, ali bez obzira na to smatra da je Đoković najveći igrač svih vremena. Drugi radnik je stao u Novakovu odbranu kada je u pitanju vakcina.

- Ne razumem stvarno zašto su se ljudi okomili na njega kada je u pitanju vakcina. I ja smatram da mora da se poštuje svačija sloboda.

Đoković promoviše zdravu ishranu
Đoković promoviše zdravu ishranufoto: Printscreen/Instagram

Zaposleni u kafeteriji koju Novak posećuje istakli su da je Srbin jednostavan čovek, korektan i pristojan, skorman i vredan. Ukratko - normalan! Istakli su i da je veoma koncentrisan kada dođe da trenira, ali da se uvek ponaša kao svaki član kluba. Takođe, naveli su da obično dolazi sa decom i da se tamo igra sa njima.

Dok nestrpljivo čekamo njegov povratak na teren, Novak prati razvoj situacije u Indijan Velsu gde mu zbog dobro poznatog razloga nije dozvoljen nastup.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.