Amerikanci predstavljaju Novaka kao ZLOG, GADNOG I OPAKOG! NAMERNO pomrsio konce Medvedevu i Nadalu! DOKLE?!
Danil Medvedev i Rafa Nadal, Foto: Profimedia

smešna tvrdnja!

Amerikanci predstavljaju Novaka kao ZLOG, GADNOG I OPAKOG! NAMERNO pomrsio konce Medvedevu i Nadalu! DOKLE?!

Nadali su se navijači najboljeg tenisera Srbije da će videti Novaka na terenu u Americi, ali nisu promenjana plavila za nevakcinisane osobe, pa od toga neće biti ništa.

Objavljeno: 15:21h

Novak Đoković neće učestvovati na Indijan Velsu, ali ni na mastersu u Majamiju, jer nije dobio dozvolu da uđe u Sjedinjene Američke Države.

Drugi teniser sveta Novak Đoković neće igrati na Mastersu u Indijan Velsu, ali ni u Majamiju.

Novak je već dugo "trn u oku" američkih novinara, pa im nije potrebno mnogo da udare na njega. Sada ga kritikuju jer je čekao poslednji trenutak da odustane od takmičenja u Indijan Velsu, nakon što je održan žreb. Neki čak smatraju da je na ovaj način pokušao da poremeti Rafaela Nadala i Danila Medvedeva.

Naime, Đoković je na žrebu bio drugi nosilac. Tako je zauzeo mesto u drugoj polovini kostura, pa je tako uticao da Medvedev dobije teže rivale nego što bi inače.

Džejms Blejk, direktor Mastersa u Majamiju, kaže da im je od početka bilo jasno da će Đokoviću biti teško da se pojavi tamo.

1 / 6 Foto: Epa/ Ali Haider

Rusu su sada na putu ka finalu Rafael Nadal i Stefanos Cicipas, ali i još neki teniser Kasper Rud, Janik Sinera, Denis Šapovalova, mladi Alkaraza... čak i Nik Kirjos, koji može sjajni da odigra samo kada mu se igra tenis.

A sa druge strane, Đokovićevo mesto zauzeo je "laki luzer" Souza, pa je najbolje rangirani teniser u tom delu kostura Aleksander Zverev, dok su tu još Mateo Beretini, Andrej Rubljov, Ože-Alijasim i Karenjo-Busta.

Igrao ili ne priča se o Novaku Đokoviću, a pošto ga nema na terenu, onda može i ovako i nastavlja da zagorčava život rivalima, dok se ne vrati takmičenju.

Espreso/Informer


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.