SVI SU ČEKALI DA SE OGLASI MESI: Eksplozija EMOCIJA - spomenuo je i Maradonu! (FOTO)
Lionel Mesi, Foto: EPA/Friedemann Vogel

SABRAO UTISKE

SVI SU ČEKALI DA SE OGLASI MESI: Eksplozija EMOCIJA - spomenuo je i Maradonu! (FOTO)

Argentinac učinio svoju zemlju ponosnom

Objavljeno: 17:52h

Kapiten fudbalske reprezentacije ArgentineLionel Mesi oglasio se na Instagramu pismom u kome je sabrao utiske i podelio emocije povodom osvajanja Svetskog prvenstva u Kataru.

Mesi je prvi put u karijeri podigao trofej namenjen prvaku sveta i tako prema mnogima zaslužio titulu najboljeg fudbalera ikada.

Lionel Mesi
foto: EPA/Tolga Bozoglu

Pored emotivnog teksta, podelio je video koji prikazuje njegov fudbalski put od samog početka kada je bio dečak.

- Od Grandolija do Svetskog prvenstva u Kataru prošlo je skoro 30 godina. Bilo je to blizu tri decenije u kojima mi je lopta donela mnogo radosti. Uvek sam sanjao da budem svetski prvak i nisam želeo da prestanem da pokušavam, čak i znajući da se to možda nikada neće desiti.

- Ovaj trofej koji smo osvojili je i za sve one koji to nisu ostvarili na prethodnim SP koje smo igrali, kao i 2014. u Brazilu gde smo to zaslužili boreći se do samog finala. Vredno smo radili i želeli to. Takođe, trofej je i od Dijega koji nas je ohrabrio sa neba. I svih onih koji su uvek finansirali reprezentaciju ne gledajući toliko na rezultat, već na želju koju smo imali. I kad nije išlo kako smo želeli.

- I naravno, od sve ove lepe grupe koja je nastala i od stručnog štaba i svih ljudi iz reprzeentacije koji anonimno rade danonoćno da nam olakšaju. Mnogo puta je neuspeh deo puta i učenja, a bez razočarenja je nemoguće doći do uspeha. Hvala vam od srca! Idemo Argentina - napisao je Mesi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.