ENGLEZI U VELIKIM PROBLEMIMA PRED DUEL SA FRANCUZIMA: Sautgejt zbog sukoba u ekipi morao da OTERA jednog igrača!
Mundijal u Kataru, Foto: EPA/Neil Hall

KATASTROFA

ENGLEZI U VELIKIM PROBLEMIMA PRED DUEL SA FRANCUZIMA: Sautgejt zbog sukoba u ekipi morao da OTERA jednog igrača!

Čak je i Arsenal, njegov tim, objavio kako je klub uz njega

Objavljeno:

Reprezentacija Engleske se priprema za svoj sutrašnji četvrtfinalni duel. Biće to sudar sa braniocem trofeja, selekcijom Francuske. U Engleskoj vlada veliki optimizam, igrači smatraju da znaju kako da zaustave Mbapea - epilog ćemo saznati posle 22 časova.

Sinoć se pojavila vest koja bi mogla da naruši idilu Engleza u kampu, a tiče se Bena Vajta.

Defanzivac Arsenala je bio član Sautgejtove selekcije, ali je istu napustio 30. novembra. Igrač "tobdžija" nije igrao ni na jednom meču u grupnoj fazi takmičenja, a njegov odlazak je pravdan privatnim razlozima. Čak je i Arsenal, njegov tim, objavio kako je klub uz njega. Engleski mediji pišu kako je Vajt ustvari udaljen iz reprezentacije zbog sukoba sa Stivom Holandom, Sautgejtovom desnom rukom.

Ben Vajt
foto: EPA/ Vince Mignott

Naime, Vajt se nije najbolje snašao po pitanju odnosa sa drugim reprezentativcima dok je na timskom sastanku uoči meča sa SAD bio potpuno nezainteresovan. To jest, nije znao svoje lične podatke sa treninga, a ni informacije o narednom protivniku Engleske što je rezultovalo verbalnim sukobom i potom njegovim odlaskom. Videćemo kako će to uticati na dalje igre Gordog Albiona.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.