"PIKSI NIJE BIO MOJ PIKSI": Da li Stojković treba da ostane selektor? Zapitaćete se posle reči Radeta Bogdanovića
Dragan Stojković Piksi, Foto: Starsport

zanimljivo viđenje!

"PIKSI NIJE BIO MOJ PIKSI": Da li Stojković treba da ostane selektor? Zapitaćete se posle reči Radeta Bogdanovića

Kako ocenjujete selektora Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru?

Objavljeno: 22:52h

Posle neuspeha reprezentacije Srbije na Svetskom prenstvu u Kataru, u emisiji "Biser pustinje" na RTS-u se povelo pitanje o statusu Dragana Stojkovića Piksija.

Ne bi bilo prvi put da FSS donosi odluke naglo i da srpka javnost ne dobije odgovor zašto je neko smenjen ili nije sa funkcije, ali ono u čemu su svi saglasni je da je Dragan Stojković Piksi ujedinio naciju.

Sport, Fudbal, Dragan Stojković Piksi, Murat Jakin
foto: Dado Đilas

Bilo je turbulentno pred sam odlazak u Katar, zbog neuspelih izbora u FSS, a da li je to uticalo na fudbalere i selektora, to samo oni znaju.

Nenad Milijaš i Rade Bogdanović su složni u oceni da bi Dragan Stojković trebalo da ostane na klubi "orlova" iako je rezultat daleko od očekivanog.

Mada, možda smo previše i očekivali.

- Ja mislim da je Dragan Stojković stvarno napravio uspeh, kad je preuzeo ekipu nije bila sjajna situacija, protivnici u kvalifikacijama su bili jaki, uspeli smo da pobedimo Portugal. Smatram da ne treba menjati, treba nadograti, treba uzeti dobre stvari i uvideti gde smo pogrešili - rekao je Milijaš.

Na njegovu priču se nadovezao Rade Bogdanović.

Dragan Stojković Piksi, Rade Bogdanović
foto: EPA/Neil Hall, Printscreen/youtube/BALKAN INFO - Zvanični kanal

- Dragan Stojković je veliko ime, čovek koji je dobro radio posao. Moram da primetim i ne mogu da prećutim, nije na konferencijama bio veseo, nije bio moj Piksi, iz očiju može da se primeti kako se čovek oseća, čini mi se da nije bio veseo - rekao je Rade Bogdanović.

O tome da li Piksi treba da ostane selektor...

- To je pitanje saveza. U kakvim odnosima su otišli i u kakvim će se vratiti, to je kompeksna situacija, to će analize da pokaže. Činjenica je da bi se napravio rezultat mora da posotji kontinuitet.

Usput je dodao da se nekaje zbog analize i oštrih reči upućenih Piksiju.

- Vraćam se na analizu utakmice sa Kamerunom, nekad istina zna da boli, dobio sam packe od supruge: Šta ti bi kad voliš Piksija da ga tako kritikuješ? Ja sam bio samo profesionalac - rekao je Bogdanović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.