SULUDO! Očekuju PROFIT od loših Sergejevih igara - ovo vam nikada ne bi palo na pamet!
Sergej Milinković Savić, Foto: Starsport©

NEVEROVATNO!

SULUDO! Očekuju PROFIT od loših Sergejevih igara - ovo vam nikada ne bi palo na pamet!

Mnogo se očekuje od talentovanog veziste, ali ima tu i drugih faktora

Objavljeno:

Srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić je stigao kao velika zvezda evropskog fudbala na Svetsko prvenstvo u Kataru, ali je meču protiv Brazilaca bio neprimetan.

Osim protivnicima "orlova" na Mundijalu, to odgovara još nekome...

Juventus već dugo želi u svojim redovima Sergeja, a kako stoje stvari torinska "stara dama" će ovaj transfer probati da realizuje sledećeg leta. Ipak da bi se to desilo kako to Juventus želi, treba nekoliko uslova da se ispuni.

Radi se o tome da Juve želi srpskog vezistu već nekoliko godina, ali trenutno ne može da ga priušti ukoliko on zaista bude koštao oko 100 miliona evra kao što se spekuliše i koliko traži predsednik Lotito. Juve bi pre hteo da uzme Sergeja za 40 do 60 miliona.

Sergej Milinković Savić
Sergej Milinković Savićfoto: Profimedia

Da bi se to desilo pod jedan Milinković Savić ne treba da potpiše novi ugovor sa Lacijom. Njemu ugovor ističe na leto 2024. i zato bi na leto 2023. bi trebalo da njegova vrednost na tržištu bude manja. Agent igrača Lacija Mateja Kežman je rekao da pregovora o nastavku saradnje sa Lacijom nema pre kraja Svetskog prvenstva.

Shodno tome, Juventusu su potrebni malo lošiji nastupi srpskog veziste koji bi rasterali zainteresovane ekipe i na taj način bi Juve ostao jedini uporan u želji da SMS zaigra u crno-belom.

Paradoks ili ne, to nam je moderni fudbal...

(Espreso/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.