ŠTA ĆE VEČERAS ACA STOJANOVIĆ DA "IZVUČE"? Legendarne najave komentatora RTS-a od kojih će vam krenuti suze na oči
Aca Stojanović, Foto: Starsport

hit!

ŠTA ĆE VEČERAS ACA STOJANOVIĆ DA "IZVUČE"? Legendarne najave komentatora RTS-a od kojih će vam krenuti suze na oči

Podsetimo se genijalnih najava komentatora RTS-a

Objavljeno: 18:13h

Atmosfera pred prvi meč Srbije na Svetskom prvenstvu protiv selekcije Brazila je na vrhuncu, a ako neko zna da još više "raspali" navijačke strasti je komentator RTS-a Aleksandar Aca Stojanović.

Osim što su mečevi reprezentacije "rezervisani" za njega jer raspolaže najneverovatnijim informacijama iz sveta fudbala, ne može mu se poreći ni originalnost.

Istina, nekada zna da pretera, ali verovatno je jedan od omiljenijih novinara u svetu sporta.

Biće zanimljivo čuti šta je spremio za meč Srbije i Brazila, a mi ćemo se podsetiti njegovih najpoznatijih i najoriginalnijih najava kada je igrala fudbalska reprezentacija.

Svi se odmah sete najave sa meča protiv Norveške i podataka koji je zbunio fudbalske navijače...

Srbiija - Norveška

- Bila je to himna Srbije, zemlje koja ima jedno od najposećenijih čitalačkih publika na svetu i u kojoj je stacionirano čak 74 posto ptičije vrste u Evropi- rekao je Stojanović.

Srbija - Brazil

- Pitaju: zašto? Zato što imaš dva izbora, ili da to uradiš sada, ili da se kaješ posle... Kažu nije lako, pa nikada nije ni bilo. Pitaju zašto? Zato što je ovo vreme kada si toliko puta obeležen i trenutak je da ti obeležiš vreme. Tvrde da je nemoguće zbog toga što te ne poznaju, lažu da ne možeš jer te ne poštuju i zato što te se plaše. Pitaju zašto? Zato što, dovoljno si gledao, dovoljno si slušao, neka sada vide, neka čuju oni. Zato što je vreme da se desi nešto ne po čemu ćeš pamtiti život, već nešto po ćemu će život upamtiti tebe. Eto zato!

Srbija - Hrvatska

- Dok dva tima koračaju ka terenu, jedni razmišljajući kako da sačuvaju ono što su uradili do sada, a drugi kako da budu bolji od sutra. Razdvaja ih tek tanka takmičarska nit jer je u tom smislu tek domen teorije i mnogo matematike, statistike i pretpostavki, a samo je jedna stvar konstantna. Ovo ipak nije običan meč! Malo je utakmica u kojoj pobeda znači više od tri boda, još je manje onih u kojima niko ne misli o bodovima, već samo o pobedi. E, ova je jedna od njih. Jer u trenutku kada počne meč, to više nije takmičenje, to postaje - nadmetanje!

Austrija - Srbija

Stvari se vrlo retko menjaju preko noći...Ali, da će ih proći čak 2917 da bi se nešto dogodilo i doživelo, to niko nije očekivao. I došlo je to veče kada su očekivanja veća nego ijednom za tih osam godina. Negde između straha da propustiš prilku i nade da konačno možeš da kontrolištet stvari. Istina, prvi put imaš pravo na grešku, ali ko više da čeka, ako već sve možeš da rešiš večeras. U gradu gde se često odlučivalo o sudbini drugih, vreme je i da se i ti drugi za nešto pitaju, da sami odluče.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.