NI SLOVO O SRBIJI! Mijatović govorio o Mundijalu u Kataru (FOTO)
Predrag Mijatović, Foto: Starsport©

SPOMENUO I MARADONU!

NI SLOVO O SRBIJI! Mijatović govorio o Mundijalu u Kataru (FOTO)

Iako navijam za Real Madrid, želeo bih da Lionel Mesi bude najbolji na Svetskom prvenstvu. Ima nekoliko favorita, rekao je Predrag

Objavljeno:

Legendarni jugoslovenski fudbaler Predrag Mijatović govorio je o Svetskom prvenstvu u Kataru u intervjuu za španski "As".

Proslavljeni as Real Madrida priznao je da obožava Lionela Mesija i da mu želi da bude najbolji na Mundijalu, a u svom izlaganju nije spomenuo Srbiju.

- Iako navijam za Real Madrid, želeo bih da Lionel Mesi bude najbolji na Svetskom prvenstvu. Ima nekoliko favorita, recimo Argentina je sada tim koji može da osvoji Svetsko prvenstvu. Ne smemo da zaboravimo ni Brazil, ali moramo da računamo i na Nemačku. Francuska ima svoje probleme, ali je aktuelni šampion sveta, a Belgija sada ima zrelost koja im je falila u Rusiji - rekao je Mijatović.

Predrag Mijatović
Predrag Mijatovićfoto: Profimedia

Nekadašnji direktor "kraljevskog kluba" upitan je može li Mesi da zaigra kao Maradona 1986. godine kada je Argentina uzela poslednji Mundijal.

- Ne znam da li u ovom momentu Mesi može da igra ulogu Maradone iz 1986. godine. To niko nije uradio niti će, uz svo poštovanje Mesija. Ali mislim da je Mesi najbolji igrač na ovom Svetskom prvenstvu i izgleda da će mu ovo biti poslednji Mundijal. To mu je poslednje titula koja mu nedostaje i nadam se da će je osvojiti - istakao je legendarni jugoslenski fudbaler.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.