BRAZILSKI NOVINAR "PROVALIO" TITEA: Ovako bi trebalo da IZGLEDA startnih 11 Karioka protiv Srbije!
Tite, Foto: AP

da vidimo

BRAZILSKI NOVINAR "PROVALIO" TITEA: Ovako bi trebalo da IZGLEDA startnih 11 Karioka protiv Srbije!

To znači da neće biti još jednog igrača Real Madrida

Objavljeno:

Na osnovu treninga koji su viđeni prethodnih dana, selektor reprezentacije Brazila Tite mogao bi da se opredeli na nešto konzervativniji pristup utakmici protiv Srbije na otvaranju Svetskog prvenstva, javlja novinar "Marke" Mario Kortegana.

"Selesao" je radio u "Kontinasi" u Torinu prethodnih dana i sada ih očekuje put u Dohu gde će u nedelju biti otvoreno Svetsko prvenstvo. Brazilci, pak, imaju dovoljno vremena da se pripreme za svoj prvi meč budući da je on zakazan na idući četvrtak protiv Srbije, ali već postoje određene indicije kako bi Titeov tim mogao da izgleda.

Naime, Tite bi, prema najavama, mogao da počne meč protiv Srbije bez Vinisijusa Žuniora, što je svakako najveće iznenađenje imajući u vidu da je najproduktivniji igrač u ekipi uz Nejmara ove sezone. Ipak, on želi da postigne uravnoteženost, kako u napadu, tako i u odbrani jer je svestan toga da Nejmar neće obavljati defanzivne zadatke.

Tite, Fudbalska reprezentacija Brazila
foto: EPA/Ronald Wittek

Pre njega, šansu bi mogao da dobije Lukas Paketa koji ne blista u Vest Hemu, ali je značajan za Titeov sistem. U navali se najavljuju Rišarlison i Rafinja pored njih dvojice.

To znači da neće biti još jednog igrača Real Madrida - Rodriga - a govori se da neće početi ni Eder Militao.

U tom slučaju, tim Brazila protiv Srbije mogao bi da izgleda ovako: Alison - Danilo, Markinjos, Tijago Silva, Teles - Kazemiro, Gimaraeš - Paketa, Nejmar, Rafinja - Rišarlison.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.