MUNDIJAL OSTAJE BEZ VELIKE ZVEZDE: Jedan od najboljih fudbalera sveta PROPUŠTA Katar, gledaće utakmice preko TV-a!
Fudbaleri PSŽ-a, Foto: EPA/Christophe Petit Tesson

ŠOKATNO

MUNDIJAL OSTAJE BEZ VELIKE ZVEZDE: Jedan od najboljih fudbalera sveta PROPUŠTA Katar, gledaće utakmice preko TV-a!

SP će biti održano u Kataru od 20. novembra do 18. decembra

Objavljeno:

Fudbaler Pari Sen Žermena Serhio Ramos priznao je da nije očekivao da neće biti na spisku selektora Španije Luisa Enrikea za predstojeći Mundijal u Kataru.

Enrike je pre tri dana objavio konačan spisak fudbalera za Mundijal, ali na njemu nije bilo Ramosa, koji je odigrao 180 mečeva za selekciju Španije.

- Mundijal je bio veliki san, nadao sam se da ću da idem u Katar. Bilo bi mi to peto Svetsko prvenstvo, ali nažalost moraću mečeve da pratim preko TV-a. Teško je, ali će sunce i sutra da svane. Ništa ne bih kod sebe promenio, ni mentalitet, ni strast, ni predanost, trud, posvećenost... Hvala vam na podršci, puno je još izazova i ciljeva. Vidimo se uskoro - napisao je Ramos na Instagramu.

Serhio Ramos, FK Pari Sen Žermen, FK Lion, FK Olimpik Lion
foto: EPA/MOHAMMED BADRA

Spanski fudbaler je priznao da je prošla sezona bila izuzetno naporna.

- Imao sam problema sa povredama, morao sam da se priviknem na novi klub i grad. U potpunosti sam se posvetio oporavku, vodeći se postavljenim ciljevima i ambicijama. Srećom, mogu da kažem da se ove sezone osećam dobro, da ponovo uživam u fudbalu igrajući za sjajan klub u sjajnom gradu - dodao je Ramos.

SP će biti održano u Kataru od 20. novembra do 18. decembra. Španija će biti u grupi E sa Nemačkom, Kostarikom i Japanom.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.